Mellanie Frerichs

Blogger, designer & altijd vrolijk

DSC00456

Ik ben Mellanie Frerichs, het meisje achter de blog Mellaah.nl. Ik ben 22 jaar (geboren op: 31-08-1994) ik schrijf op Mellaah.nl elke dag over beauty, lifestyle en fashion en persoonlijke onderwerpen. Sinds mijn 15de maak en ontwerp ik website’s voor bedrijven en particulieren. Verder hou ik me ook erg bezig met Fotografie.

Sinds mijn 15de heb ik last van Angstaanvallen. Vooral in drukke winkelcentra’s krijg ik meestal een aanval. Sinds mijn 18de heb ik er ook PTSS bij gekregen door een trauma wat ik heb opgelopen. Ik heb er mee leren omgaan, maar moet alles wel aanpassen ik kan niet zomaar naar buiten gaan. Het beheerst mijn leven. Ook schrijf ik hier vaker over.Ik blog over Fashion, Beauty, Lifestyle en Persoonlijke onderwerpen. Als iemand het vraagt zeg ik altijd het zijn ‘meidendingen’.

 

Ik blog over alles wat mij inspiratie geeft dat kan ook bijvoorbeeld interieur zijn. Ik schrijf ook over Persoonlijke onderwerpen ook omdat ik last heb van Angstaanvallen en PTSS waardoor mijn dagelijks leven anders is dan andere heel veel meiden kunnen hier zich in vinden omdat ik niet de enige ben die er last van heeft. Ik vindt het leuk om dingen zelf te maken denk bijvoorbeeld hier aan: DIY’s, Receptjes, en Tips. Ik wil graag mensen inspireren dat je wat van je leven moet maken vooral voor de pubers van tegenwoordig het is niet allemaal makkelijk en daarom vindt ik dat iedereen vrolijk moet blijven maak niet uit wat er gebeurd.