Deel twéé met de leukste spulletjes van de Action (Mede-Dankzei-Jou!)

Na een succesvolle eerste artikel, over ideeën met de spullen van de Action. Leek het mij wel weer leuk om een 2de deel te maken! Het eerste deel is zelfs mijn meest bekeken artikel ooit, met duizende unieke bezoekers die het totaal nu hebben gezien. Wauw! Ik kreeg zelfs mailtjes, Facebook berichten dat het geweldig was en dat ik het vaker moest doen. Maar toen kreeg ik ook een berichtje over dat de foto’s van een Facebook-Action Fanpagina af kwamen. Dit wist ik uiteraard niet. Dus ik kreeg een leuk ideetje…

Met lieve steun van de Action Fans <3!

Waarom vraag ik niet die Action Facebookgroepen zelf, of hun het leuk vinden om hun Foto’s terug te zien op mijn blog. Ik kreeg binnen een paar minuutjes al een foto binnen gestuurd. Super! Ik krijg de laatste tijd zoveel steun en support van jullie, ik kan jullie niet genoeg bedanken. Thanks lieve mensen <3!

  • Nog bedankt lieve dames van de Action Fanpagina, kijk hieronder of je je foto’s terug ziet:

 

Van Thea de Kok: ”Action en Riviera Maison door elkaar!” // @ Knus in huis RM & Action Groep!

 

Greja Ploeger: ”Plankje boven, rieten dienblad en kaarzen komen van de action 😉” // @ Knus in huis met RM & Action Groep

 

Sam Vandenberg: ”Vogeltjes en dienblaadje van Action . Zelf Rusty gemaakt met Lym van Action en kaneel!! Superbly mee!!!” // @ Knus in huis met RM & Action Groep

 

Elianne Deliën: ”De trolley 😍” // @ Knus in Huis RM & Action Groep

 

Jet Van den Nobelen: ”Een beetje van mezelf en action” // @ Knus in huis RM & Action Groep

 

Catharina Pluim: ”Action, RM door elkaar ” // @ Knus in huis RM & Action Groep

 

Helga Vd Dobbelsteen: ”Deze spulletjes vanmiddag bij action gekocht alleen de fruitschaal niet” // @ Knus in huis RM & Action Groep

 

Jeannette Ras: ”Lijstjes” // @ Knus in huis RM & Action Groep

 

Yvonne Bergwerff-Gelderman: ”Kandelaars, lamp, waxinelichthouders, schaal en denneappels zijn van de action😊🏠” // @ Knus in Huis RM & Action Groep

 

Henneke Gosens: ”Wand lamphouder is gemaakt van een drieluik van de action” // @ Knus in Huis RM & Action Groep

 

Tot nu toe heb ik al heel veel leuke Action spulletjes voorbij zien komen, daarom leek het mij leuk om een extra deel ervan te maken. De Action schijnt toch aardig populair te zijn onder iedereen hier in Nederland. Zelf ben ik ook aardig verslaafd aan de Action, ik ga het liefst iedere dag maar toch probeer ik dit steeds meer uit te stellen.

  • Bedankt lieve mensen van de Knus in huis Riviera Maison en Action Groep, en voor de foto’s van de mensen die de foto’s naar mij op hebben gestuurd :-)!

Wil je in de volgende editie jou ultieme Action DIY’s, en Spulletjes voorbij zien komen? Je mag mij altijd jou foto’s doormailen naar: contact@mellaah.nl. De volgende keer zal ik dit weer vermelden in verschillende Action Fanpagina Groepen.

Heb je jou foto voorbij zien komen? Ik hoor het graag in de reactie’s! Niks is zo leuk om inspiratie via anderen op te doen toch? 🙂


Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.