Winterse (warme) salades met een fijne twist!

Laatst kreeg ik een superleuk pakketje van Albert Heijn, ik mocht 3 frisse (warme) maaltijdsalades uitproberen. De salades die ik al kende waren de Zalm en Garnaal variant. Deze salades eet ik vrijwel tijdens de zomer of als ik geen tijd of zin heb om te koken. Ik kreeg 3 varianten opgestuurd die ik nogal speciaal vind: je moet deze salades in de pan 5 minuutjes opwarmen. En dus ook in de winter kunt eten. Ik vond ze direct er goed uitzien, dus ik ging eigenlijk direct de test aan! Ben jij ook opzoek naar een frisse winterse salade? Kijk en lees vooral eventjes verder…

 

img_5886

 

De meeste mensen (zoals ik) eten deze salades vrijwel altijd in de zomerperiode, heerlijk als je eventjes geen ‘uitgebreide’ maaltijden wilt koken. Laatst kreeg ik deze 3 zomerse en ook wel snelle maaltijdsalades in een koeltas opgestuurd, van Albert Heijn. Een fijne supermarkt met een groot assortiment waaronder heel veel verschillende maaltijdsalades.

De nieuwe salades met bovendien heel veel groeten, zorgen er echt voor dat je direct een gezonde maaltijd binnen krijgt. Nu het eenmaal kouder wordt vind ik deze (warme) maaltijdsalades echt een ideale uitkomst. In de salades vindt je een inzetbakje die je moet opwarmen, de salade zelf moet je natuurlijk niet opwarmen samen met de saus en wat je erbij krijgt (dit verschilt). Wil je dus in de winter een makkelijke en toch warme maaltijd, vind ik de salades echt een ideale uitkomst.

 

img_5895 img_5896

 

De salades die ik opgestuurd kreeg hebben hele aparte namen namelijk:

Provençaalse groenten met aardappelwedges en vinaigrette, Griekse kipgyros met aardappelwedges en tzatziki dressing, Italiaanse worstjes met aardappelwedges en witte wijnazijn vinaigrette.

Als je dus een makkelijke en toch aparte smaken proberen, vind ik deze salades een ideale uitkomst. Zelf ging ik direct aan de slag met de Provençaalse groenten maaltijdsalade, eigenlijk kon ik ook niet kiezen. De salades vind ik er persoonlijk heel erg goed uitzien, vooral dankzij de groentes en de lekkere aardappeltjes die in de salades zitten.

 

img_5887 img_5889 img_5894

 

Toen ik de Provençaalse groenten open maakte, rook me keuken direct heerlijk naar de groenten die in deze salade zit. Ik wist al vrijwel direct dat ik een lekkere maaltijd aan het bereiden was! De bereiding was eigenlijk heel makkelijk: je verwarmt je pannetje op met wat olie of margarine. En je gebruikt het inzetbakje met daarin: de producten die je moet verwarmen in de pan. Dit verwarm je 5 minuten, en je gooit eigenlijk alles als het ware op een ‘hoop’. Maar wel een lekkere hoop want…

 

img_5898 img_5900

 

Conclusie Maaltijdsalades

Ik vond de maaltijdsalades van Albert Heijn echt superlekker, het ziet er goed uit en je bereid echt iets ‘vers’. Je ruikt het en je ziet het: dit is echt lekker! Hiermee hoop ik jou ook te overtuigen, want deze salades kosten niet eens zo duur. Je hebt zo’n salade al voor € 4,79,- (Link) die je makkelijk in een handomdraai kunt bereiden. Ik vind het fijne en vooral lekkere salades, die ik zeker vaker ga kopen.

Zelf ben ik echt zo’n persoon dat alles wat ik eet, hetzelfde blijft eigenlijk heel eentonig. Maar nu ik eenmaal deze salades uit mocht proberen, toch van gedachten ben veranderd. Nee serieus, ik vind ze heel erg lekker. Deze salades zijn heel erg smaakvol bovendien vers, en je kunt ze snel bereiden, wat wil je nog meer?

Persoonlijk vond ik deze maaltijdsalades echt superlekker, kende jij de salades van Albert Heijn al? En welke smaken heb jij weleens geprobeerd? Ik hoor het graag!

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


  1. Anna zegt

    Oeh! Ik zag deze laatst al in de supermarkt liggen en was meteen benieuwd. Wat fijn dat ze ook echt lekker zijn. Die ga ik dan ook maar eens meenemen. Inderdaad: ideaal als je geen zin hebt om uitgebreid te koken.

    1. Mellanie zegt

      Ze waren echt heerlijk, en natuurlijk voor herhaling vatbaar :-)!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.