De mooiste modernste badkamers op een rijtje!

Jullie weten inmiddels wel dat ik heel erg hou van interieur inspiratie, het is eigenlijk een beetje mijn ‘’ding’’ geworden. Niet alleen ik, maar ook heel veel andere van jullie houden hier van dit kan ik o.a. zien aan mijn statistieken. Voor het artikel van vandaag heb ik weer leuke inspiratie gevonden: De mooiste en modernste badkamers op een rijtje. Hoe leuk klinkt dat? Daarom neem ik jou mee met deze mooiste inspiratie op een rijtje. Kijk daarom vooral eventjes verder…

Tijdens de zoektocht

Deze keer heb ik niet alleen op Pinterest gezeten, waarop ik ‘’normaal’’ altijd inspiratie op doe. Mijn zoektocht begint daar natuurlijk wel altijd, maar het probleem van Pinterest is dat ik vaak geen idee heb of ik nu eigenlijk een hele dure smaak heb, of juist niet. Ik ben dus ook een beetje gaan Googlen en kwam op een leuke website terecht voor badkamerinspiratie.

Moderne badkamers

In een badkamer vind ik het altijd mooi wanneer het lekker huiselijk is. Misschien zelfs wel romantisch. Ik dacht altijd dat romantisch en huiselijk niet samen kon gaan met modern. Wel dus. En heel goed zelfs. Tijdens de zoektocht naar inspiratie voor romantische en moderne badkamers kwam ik al gauw terecht bij deze mooie badkamer:

 

afbeelding

 

Meestal versta je onder modern: strakke interieur, kaal, leeg, wit. Dat is wat ik daarbij denk. Maar eigenlijk is dat totaal niet zo. Deze badkamer is voor mij de ideale combinatie van modern en romantisch. De badkamer is niet leeg en kaal, maar juist mooi aangekleed met hout. Door het bijzettafeltje naast het bad was ik meteen verkocht: hoe schattig! Met een theepot en kopje ernaast, helemaal leuk en gezellig. De kranen van de wastafels vind ik ook echt heel mooi: deze zou ik later ook willen. Eigenlijk zijn ze erg ouderwets, maar dat lijkt nu juist weer een beetje hip te zijn. Ik word er in ieder geval helemaal vrolijk van.

Naast mijn droombadkamer heb ik natuurlijk nog meer foto’s gevonden voor inspiratie:

Even terug op de inspiratie: hieronder heb ik de ‘’mooiste’’ inspiratie ideeën op een rijtje gezet.

 

– Voor de bronnen van de foto’s: klik op de afbeeldingen.

Bronnen foto’s: Pinterest.com

Wat vindt ik nou echt van ”moderne” keukens & badkamers?

Eigenlijk valt het toch wel mee, ik had het veel strakker en hoekiger verwacht. Normaal zijn de ”moderne” interieurs altijd zo strak, maar met mijn nieuwe inspiratie zie ik dat dat eigenlijk niet zo hoeft te zijn. Ik vind ‘modern’ eigenlijk ook wel sfeervol op een goede manier. Sinds vandaag ben ik weer opzoek naar een andere woning, niet voor nu maar voor de toekomst. Gewoon mezelf rustig oriënteren op een huis om te kijken wat ik wel en niet leuk en mooi vind.

Als ik eenmaal een nieuwe woning krijg (liefst groter dan dat ik nu heb), wil ik hem ook graag opknappen naar mijn stijl. Een moderne badkamer of keuken vind ik eigenlijk toch best wel mooi. Daarom neem ik deze inspiratie ook graag mee, als ik een nieuwe woning krijg. Overigens ga ik ook een kijkje nemen bij de offline winkels om meer een feeling te krijgen dan alleen maar een ‘mooi plaatje’. Ik wil voelen hoe mijn droombadkamer voelt.

Hebben jullie een ”moderne” keuken of badkamer? En hoe bevalt dat? Ik hoor het graag in de reacties!

(wat is dit?euro


Bekijk Zie meer

Laat uw mening horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.