De leukste badkleding op een rijtje met Bonprix!

Pfoe, wat is het weer warm.. heerlijk zomerweer. Sommige mensen zijn er blij mee, en sommige vinden het weer te veel van het goede. Tja, het is eigenlijk ook nooit goed. Zolang het warm blijft zoeken mensen in Nederland verkoeling rondom het zwembad. Daarom zocht ik (zoals ieder jaar) weer naar leuke bikini’s en badpakken, wat trek je nou eigenlijk aan? Ik kwam op het internet een aantal leuke items tegen die ik heel graag met je deel. Benieuwd naar mijn keuzes? kijk dan even verder..

Bonprix Badmode

Toen ik op onderzoek uitging kwam ik de website van Bonprix tegen, mode tegen een betaalbare prijs. Dat leek mij wel wat, ik kwam zo veel leuks tegen dat dit nog maar een klein gedeelte is van wat ik allemaal tegenkwam.

Dit artikel betreft een samenwerking

Ik kende Bonprix van de Reclamespotjes van TV en ik denk jijzelf ook wel. Bonprix verkoopt alles wat een vrouw blij maakt: mooie mode tegen een lage prijs. Ook is de kwaliteit zo goed van Bonprix, ik werd al direct enthousiast van de webshop dat ik er een artikel over maakte. Wie kent Bonprix al? Laat het even achter in de reactie’s, ik hoor het graag!

Ook zal ik zeker een kijkje nemen op de website van Bonprix, want zelf vindt ik het echt de moeite waard. Hieronder zie je de badmode die ik zelf heb uitgezocht:

 

PicMonkey Collage

Beugelbikini (2-dlg. set), Cup B / € 30,99 ,-

Zelf hou ik persoonlijk van simpele bikini’s, of juist heel opvallend. Je moet het eigenlijk kunnen zien om te oordelen: net zoals deze bikini hij is net niet te opvallend maar toch staat hij heel erg goed. Zelfs bij de vollere vrouwen onder ons (zoals ik) staat zwart eigenlijk altijd wel prima en mooi. Met deze print zul je opvallen met deze klassieke print die ik heel erg mooi vindt staan.

PicMonkey Collage01

Halterbikini (2-dlg. set)€ 17,99 ,-

Met deze bikini val je echt op op het strand, zelf vindt ik hem echt helemaal geweldig met de rafels die aan de bikini vast zitten. Meestal zie je rafel bikini’s altijd met een heel saai broekje gecombineerd worden, met deze bikini heb je dat helemaal niet. Hier zit ook gewoon een super mooi broekje bij. Het broekje heeft aan de voor-en-achterkant mooie inkepingen die niet ordinair zijn. Ja deze bikini staat zeker bij mij op nummer een, vindt jij deze bikini ook zo leuk? Ik hoor het graag..

 

PicMonkey Collage03

Bikinibovenstukje, Cup B€ 29,99 ,-

Van deze bikini krijg ik eigenlijk direct zin in de zomer, met deze vrolijke kleuren wordt je vanzelf wel vrolijk. Ik hou ervan! Uiteraard valt deze bikini heel erg op, maar hoe goed zal hij staan bij een goed gekleurde huid? Ik vindt het een fantastische bikini die perfect is voor deze warme zomerdagen. Ik zal hem zeker dragen! Vindt jij hem ook zo zomers? laat het me weten.. ik hoor het graag!

 

Conclusie Bonprix Badmode

Ik vindt de Badkleding die Bonprix verkoopt fantastisch, goede foto’s en goede prijs-kwaliteits verhouding. Ik ben helemaal om, en ik denk vaker te gaan bestellen op Bonprix. Zeker met deze warme weer kan ik niet wachten om naast het zwembad te liggen. Heerlijk te genieten van de zon in mijn nieuwe bikini van Bonprix! Dit artikel is helemaal naar mijn mening geschreve over Bonprix. Als ik iets helemaal niks vindt vertel ik dat, dat is met Bonprix het helemaal niet het geval. Want ik ben om! Fantastische mode tegen een goede prijs. Ik ga bestellen!

Kende jij Bonprix al? En wat vindt je van deze Badmode? Zal jij het persoonlijk ook dragen?

Bekijk Zie meer

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.