Ik testte een Cadeaubox op maat waar (vrouwen) blij van worden..

Cadeautjes, we worden er allemaal blij van. Maar heb je al eens gehoord van Cadeauboxen? Cadeauboxen die je wanneer je wilt kunt bestellen, toen ik een mailtje kreeg om mijn eigen samengestelde cadeaubox samen te stellen kon ik natuurlijk geen néé zeggen. Ik wordt namelijk zelf heel erg blij van cadeautjes, pakketjes en verassingen. Wie niet?

Vrouwen worden blij van..

Een maandje geleden kreeg ik dus een leuk mailtje, ik ging hier direct op in. Want geef nou toe… wie houdt er nou niet van cadeautjes? Ik wel! Toen ik eenmaal mijn ‘eigen’ cadeaubox binnen kreeg werd ik al gelijk blij van iets: Chocolade! Ik moet eerlijk bekennen dat ik in me periode zat, en als vrouw is dan het enige wat je kunt zien… chocola. Maar deze Chocola is geen normale Chocola. Nee er zitten chilipepers in, iets wat ik niet had verwacht. Benieuwd wat ik verder van deze Cadeaubox van BoxesandRibbons.nl vind? Lees dan eventjes mee.  

‘ Dé Cadeaubox ‘

Toen ik eenmaal de cadeaubox binnenkreeg, zag ik al een aantal leuke items erin zitten. Items die ik natuurlijk zelf uit heb gekozen en waar ik echt oprecht blij van word.  

  • 2 x verschillende notitieblokjes + kleurvolle potloden

Ik word echt blij van notitieblokjes, ik kan gewoon niet zonder als blogger zijnde. Een planning is erg belangrijk vooral als je net zoals mij iedere dag blogt. Overigens is het heel erg handig om To-Do lijstjes te maken, of dingen op de schrijven die je graag nog wilt bereiken. De kleinste notitieblokje heeft overigens zijvakjes. Ik kreeg er ook nog kleurvolle potloden erbij, dat komt nog eens mooi uit. Ik raak namelijk altijd mijn pennen/potloden in huis altijd kwijt. Nu is het zover dat ik alleen nog maar pennen in huis had, potloden in huis hebben is toch best handig!

  • Een krijtbord op een mok?!

Ja, ik kreeg een leuke mok waar ik mijn Thee uit kan drinken. Maar je kunt er ook op schrijven! Hoe leuk is het om voor je geliefde voor Valentijn er iets liefs op te zetten? Hier zitten natuurlijk de krijtjes zelfs bij. Je kunt er natuurlijk iets opzetten wat je zelf leuk vindt.  

  • Chocolade met Chilipepers

Ik heb er in ieder geval nog nooit van gehoord: Chocolade met Chilipepers. Hmm.. zelf moest ik er heel erg aan wennen. Vooral als je gewoon zo een stukje neemt, maar met warme thee proef je dit niet en is het eigenlijk best lekker.  

Boxes and Ribbons

Je kunt ook zo’n mooie pakket bestellen op BoxesandRibbons.nl, die je voor elke gelegenheid kunt bestellen. Zoals bijvoorbeeld: Valentijn, Verjaardagen, of omdat je gewoon iemand blij wilt maken. Zo verkopen ze kant-en-klare boxen, maar ook op maat zoals mij.

Wie verras jij met Valentijn? Jezelf of je geliefde?

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


liefs, mellaah

  1. Bianca Schrijft zegt

    Wij doen eigenlijk niet aan cadeautjes. Al kan regelmatig een van ons beide het niet laten en koopt stiekem toch iets voor de ander. Hierdoor staat de ander weer met een mond vol tanden . Ja, maar ik niks gehaald!!! Dit jaar weet ik echt niet wat ik zou doen, want alles wat u op zijn whishlist staat is zo duur.

  2. Sandy van der Kolk zegt

    Ik heb iets leuks voor manlief en de kids en ze krijgen allemaal een Valentijnskaart. Vind het heerlijk zo’n moment om ze eens lekker te verwennen 🙂 Zelf houd ik ook enorm van cadeautjes krijgen maar ook van verrast te worden door bijvoorbeeld een boekenbox waarbij je niet weet welk boek er precies in zit samen met wat leuke kleine cadeautjes die er bij passen 🙂 Of een boodschappenbox of Veggiebox waarvan je nog niet weet wat er precies in zit. Dus vooral leuk als het een verrassing is wat er in zit. Je hebt leuke spulletjes uitgezocht, dit zijn vaak ook de dingen die ik wel bij de Action haal, vooral notitieboekjes waarvan ik er eigenlijk al veel te veel heb maar ze toch telkens weer meeneem, hihi.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.