Ik ben klaar voor de zomer met mijn nieuwe (goedkope) Zonnebril!

Laatst kreeg ik weer een leuk mailtje, om een zonnebril uit te testen van Cheapass zonnebrillen. Nou draag ik het liefst zelfs in de winter nog een zonnebril. Dus ik kom natuurlijk geen nee zeggen, ik ging direct op dit aanbod in een koos leuke zonnebril uit hun collectie. Zelfs draag ik al een aantal jaren dezelfde zonnebril omdat hij gewoon lekker zit en leuk staat. Dus nu moest ik op zoek naar de juiste zonnebril en een keertje wat anders dan ik normaal draag. Benieuwd naar welke zonnebril ik uitkoos? Kijk dan vooral eventjes verder.

 

Eindelijk een ander model!

Op een webshop kwam ik heel veel verschillende soorten, maten en kleuren zonnebrillen tegen. Omdat ik zoveel leuks zag wist ik eigenlijk niet welke ik uit moest kiezen. Na verschillende leuke zonnebril het te gezien hebben, kom ik eindelijk de juiste zonnebril voor mij tegen. Als ik zelf iets zie dan zie ik gelijk of het de juiste zonnebril is. Hier onder zie je zonnebril die ik zelf uitkoos:

 

 

Nou koos ik vroeger altijd de grootste zonnebrillen uit, zelfs als het me niet stond. Tegenwoordig kijk ik echtwat ik koop. Ik heb weer een nieuwe aanwinst erbij voor als het dadelijk weer zomer/lente wordt, ik ben er echt superblij mee! Hoe leuk staat deze zonnebril wel niet? Ik kan deze zomer derde helemaal er weer mee door. deze zonnebril kreeg ik al voor €7,99 opgestuurd, deze zonnebril heb ik van hun gekregen maar ik zal zeker weer een kijkje nemen op hun website. Daar vind je allemaal zonnebrillen voor weinig.

 

Kende jij al deze webshop? Hier vind je de link.

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.