Do It Yourself (DIY) ideeën met spulletjes van de… Action! ( Deel vier! )

Nou hou ik van de Action, niet alleen omdat ze leuke items verkopen: maar ook vooral omdat ze inspelen voor mensen met een budget! Maar wist je ook dat je items kunt verkrijgen waarvan je je huis mooi kunt opknappen? Een tijdje geleden schreef ik over de Action.. ik wist niet dat het zo in trek was onder mijn lezers en lezeressen. Daarom besloot ik meerdere artikels te schrijven met jullie hulp, o.a. de Action Fanpage. Bedankt! Nu haal ik mijn inspiratie van.. Pinterest. Uiteraard onder vermelding!

Action fan/verslaafd..

De Action: Ik kom er heel graag, de laatste tijd wel wat minder maar nu het weer warmer weer wordt krijgen ze hele leuke collecties binnen. Mijn Action hier in Rijswijk krijgt zo iedere dinsdag een nieuwe levering. Kun je nagaan hoe Action-verslaafd! Hah. Zo vertelde medewerkers me laatst dat ze meerdere items via Ali Express en Faillissement uitverkopen halen, nou weet ik niet of dit wel waar is.. maar ik hoor het graag van alle Action-Fans. Toch zie ik het graag in een winkel, daarom ga ik graag naar winkels zoals de.. Action!

Hieronder heb ik een aantal leuke ideeën op een rijtje gezet:

 

Fransien: Lampen van de action en koof van steigerhout
Van de FB pagina van de Action: wat kun je maken van 3 dienbladen van de Action
Pimp je spullen in betonlook ! prachtig Met muurvuller van de action. Doe wat in een bakje, wat verf erbij ( deco home van de action bijv. of acryl) En tamponneer he met een kwast er op. Hier en daar wat meel erop blazen, of juist wat donkerdere stukken dmv schoenpoets uit een blikje ( die stugge) Maar dat moet pas wanneer het droog is. Dan maak je het namelijk oud “look”
Een pakje witte klei van de action en labeltjes maken ….. leuk om ergens aan te hangen
Met schoolbord verf van de action bewerkte deksels, zo zie je in een oogopslag wat er in zit
Houten bord, veranda, tekstbord, Houten bord voor in de tuin, steigerhout tuinbord
Zelf je floating frame beschrijven met een krijtstift. Lees hier hoe je dat doet!
Alles gekocht bij de Action. Geen geknoei met verlichting en stekkers. Gewoon Led verlichting op batterij.
Cadeau: Flesjes action. Keer iets anders dan alleen fotolijstjes.
Dat fotolijst gebeuren wil ik ook mama! (ik ben toch niet te veel eisend?).
Deze schalen zijn grote, ronde schelpen, gegoten met hobbybeton op ballonnen. Eenmaal droog zijn ze binnenin geverfd met Art Metal verf.
Glazen vaas bewerkt met muurstruktuurverf nodig: muurvuller en verf van action.

 

Pinterest is echt een hemel onder alle ‘bloggers’

Helaas mogen we daar niet alle foto’s van gebruiken, daarom maak ik gebruik van het insluiten van afbeeldingen. Zo zijn de afbeeldingen niet opgeslagen op mijn server, en heb ik dus de afbeeldingen gelinkt: als je op de afbeeldingen klikt zie je dus de bron. Omdat ik niet weet of er foto’s zijn gebruikt van andere personen om op Pinterest.com te zetten.. mag je me altijd mailen als je jou foto perongeluk op deze site is terechtgekomen! Ik zal uiteraard uw foto direct wissen: contact@mellaah.nl.

Items uit dit artikel komen natuurlijk van de: Action!

Wie is hier ook zo gek van de Action? En heeft uw misschien nog tips, leuke items? Voor een volgend artikel mag uw mij altijd uw foto’s doorsturen: contact@mellaah.nl.

Wil je Lamellen op maat online bestellen? Klik dan hier.

 

* De link hierboven is aangeboden met link-ruil, er geldt hiervoor géén Disclaimer.

Bekijk Zie meer

6 Reacties

 1. Saskia / iliveformydreams.com Zegt

  Erg leuke ideeën ! Altijd fijn zo bezig te zijn.

 2. Babs Zegt

  Wat een leuke inspiratie, ik zoek soms bewust op Pinterest naar bv. kattenhuisjes zelf maken. Ja, de Action is zeker favoriet bij mij.
  Als ik iets zoek ga ik vaak eerst daar kijken!

 3. Esmee Zegt

  Wat een leuke tips! Ik heb de dienbladen, tuinbord en potjes meteen opgeslagen! Ga ik mee aan de slag 🙂

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.