De Kapsel van 2016: De Lob

Ik zoek al een tijdje naar een leuk kapsel. Celebrities zie je altijd met de leukste kapsels lopen en lopen ook altijd voor met de laatste trends. Ik heb op dit moment kort haar maar ik wil toch wat anders. Op het internet zocht ik af naar de laatste trends kwa kapsels, en ik kwam de Lob tegen. De Lob is net geen Bobline het is eigenlijk een Messy Bobline. Ik vindt het kapsel echt perfect voor mijn haar, ook omdat ik van mezelf een golf in mijn haar heb.

Half Hollywood loopt allemaal met zo’n kapsel: De Lob. De lob is ook geen lang kapsel maar ook niet heel kort. Je kan het ook de lange bob noemen. Ik vindt de Lob zelf erg classy, en kan iedereen eigenlijk goed staan. Ook kun je je haar nog in een staart of opsteken want deze ”lob” is daar lang genoeg voor. Ook kun je de Lob dragen met een pony, eigenlijk is er heel veel keus mogelijk voor de Lob!

  • Bekijk hieronder de Lob:

 

– Voor de bron, klik op de foto.

 

Bovenstaande foto’s komen van Pinterest.com.

Wat vinden jullie van de Lob?


liefs, mellaah

  1. Mariska zegt

    Ik vind het super leuk staan, maar ben te veel aan m’n haar gehecht om het af te knippen!

    1. Mellanie zegt

      Zo denk ik er zelf ook over, haha!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.