Dé lekkerste Kleine hapjes voor tijdens de Kerstdagen

Omdat de kerstdagen er bijna aankomen ben ik op zoek naar kleine hapjes om voor het diner te serveren. Omdat ik op zoek was vond ik het leuk om het ook met jullie te delen, zoek jij dus nog lekkere hapjes ik heb een lekkerste hapjes voor je op een rijtje gezet. Benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder.

  • Lekkerste Kleine hapjes voor tijdens de Kerstdagen

Zelf vind ik het erg leuk om kleine hapjes te serveren voor het diner, kijk je kan natuurlijk grotere hapje serveren maar dan is de grote kans dat je diner niet eens op krijgt tijdens kerst. Dat is natuurlijk jammer. Omdat ik op zoek was naar kleine hapjes op het internet dacht ik misschien is het ook wel leuk om met jullie te delen. Daarom heb ik een aantal lekkere hapjes voor je op een rijtje gezet zodat je wat meer inspiratie kan opdoen samen met mij. Zelf vind ik het namelijk best moeilijk om lekkere hapjes te vinden die ook nog best wel simpel zijn om te maken.

Hier onder heb ik een aantal leuke inspiratie tips voor je op een rijtje gezet, benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder.

 

Ik had de smaak te pakken hoor bij het voorbereiden van de hapjes voor Kerst. Ik wilde een afwisseling tussen koude en warme hapjes en besloot dat er nog ruimte was voor wraps. Wraps met Salami en wat lekkers.

 

Kip met spek 1 kipfilet borstjes, 20 dunne plakjes bacon 3 eetlepels honing 2 tl grove mosterd verse citroensap.

 

Dit hapje met zalm en dille is heel eenvoudig en snel te maken, maar toch heerlijk verrassend en origineel. En de zeekraal zorgt voor een krokante toets.

 

Gezonde zalmrolletjes met avocado

 

Bladerdeeg lolly’s…hartjes voor kerst

 

150 g preiwitten, in ringen 1 el kruidenboter 150 g aardappelen, geschild en in blokjes 400 ml groentebouillon 200 ml melk 200 ml room peper en zout 2 sneetjes gandaham 4 takjes kervel

 

Knakworstjes met kaas en spek
  • voor de bronnen klik op de foto’s, deze foto’s komen van: Pinterest.com.

 

Ik hou van zalm vooral tijdens de kerstdagen helaas gister mijn gasten niet allemaal zalm, dan moet je ook andere opties overwegen. Deze leuke tips die je tijdens de kerstdagen kunt toepassen, lijkt me vooral erg lekker en simpel te maken. En daar gaat het mij vooral simpel. Ik hou gewoon van simpel vooral omdat het mijn eerste kerst iets in me eigen huis en ik me nu al stress over wat er gaat komen gelukkig heb ik mijn ouders die bij me zijn.

  • Fijne kerst gewenst namens Mellaah.nl!


Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.