De mooiste interieurs op een rijtje voor de Lente 2017!

De lente is eindelijk in opkomst, rond 30 maart begint de lente in Nederland ik kan nu al niet wachten. Daarom werd het weer tijd voor… Lente interieur inspiratie! Jullie hebben een tijdje moeten wachten, maar het is het waard. Benieuwd naar de mooiste interieurs op een rijtje? Kijk dan vooral eventjes mee..

Lente 2017

Als ik aan de lente denk, denk ik aan vrolijke kleurtjes gecombineerd met een neutrale kleur. Zelf heb ik 2 kleuren in mijn interieur: blauw en roze, het meeste is blauw met grijs. Maar ik heb een kast vol met roze spulletjes. Ik probeer dit wel te combineren met de grijze kleur zodat het niet direct opvalt. Wat heb jij in je interieur? Ik hoor het graag in de reacties.

Zelf ben ik echt geen winterpersoon, ik kan dus niet wachten op lekker weer maar net niet té warm. Natuurlijk hopen we allemaal in Nederland dat het eindelijk lekker weer wordt en we weer onze interieur erop af kunnen spelen. Gelukkig ben ik een blogger, en geef ik jouw dagelijks inspiratie en dat vindt ik serieus leuk om te doen. Ieder zijn baan/hobby toch? Daarom neem ik jouw vandaag weer mee met mijn favorieten interieurs op een rijtje!

 • Hieronder heb ik dé lente-trends voor in het interieur op een rijtje gezet, veel kijkplezier:

 

– Voor de bronnen, klik op de foto’s.

– Bron foto’s: Pinterest.com, foto’s zijn ingesloten en niet op mijn server opgeslagen. Je kunt dan ook op de foto’s klikken om naar de bron te gaan.

 

Wat voor lente-items heb jij?

Ik heb nu al leuke lente-items in mijn interieur staan, zoals de Paastakken dit geeft mij echt een lente gevoel. Die kan ik eindelijk gebruiken in mijn huisje. Ook vind ik tulpen echt gewéldig tijdens de lente! Je kunt al aan mij merken dat ik niet kan wachten. Heerlijk!

Wat vind jij dat niet mag ontbreken tijdens de lente in je interieur? Ik hoor het graag in de reacties.


liefs, mellaah

 1. gea zegt

  Mooie inspiratie zit er tussen! Ik houd ook erg van pastel kleuren tijdens de lente. Liefs Gea http://www.glamview.nl

 2. Vanessa zegt

  Wat een mooie inspiratie foto’s! Ik vind bloemen en pastelkleurtjes heel leuk in de lente.

  1. Mellanie zegt

   Thanks! Vind ik persoonlijk ook 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.