Gesponsorde artikelen

Zelf vermeld ik sinds 8/11/2016 onderaan een artikel, met een teken of tekst dat ik een product heb gekregen of juist via een ‘advertorial’ een product krijg. Ik schrijf meestal een artikel voor een bedrijf, en daarna krijg ik hiervoor een bedrag (kleine vergoeding) maar meestal een product naar keuze in een webshop. Er staat altijd iets bij een artikel vermeld als: Advertorial, Spon, Gesponsord of iets in die richting. Daarnaast heb ik ook een tijdje een afbeelding gebruikt.

Reviews Producten

Op Mellaah.nl verschijnen er regelmatig ‘reviews’ van verschillende producten. Hier geef ik uiteraard mijn eerlijke mening over: vind ik het dus niks mag ik het ook eerlijk vertellen. Ik krijg via verschillende wegen producten opgestuurd: via het bedrijf zelf, PR-bureaus en Mediabureaus en webshops (klein en groot). Het kost veel tijd om zo’n artikel te schrijven: maar meestal verwerk ik het product gelijk zodra het binnen komt, dit begint al met de fotografie daarna kunt u binnen 1 week een review online verwachten.

Disclaimer

De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van mij. En staan dan ook los van mijn eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik erbij heb vermeld. Aan de aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Ik heb geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of de gevolgschade, van welke aard dan ook.

Fotografie

Zelf maak ik gebruik van meerdere camera’s en apparatuur, zo bezit ik een vlog-camera (2-in-1 camera tevens ook een spiegelreflex) en een aparte spiegelreflexcamera met een lens. Ik maak altijd mijn eigen foto’s, anders maak ik gebruik van stockfoto’s van Pexels of Pixabay of andere stockwebsite’s. Ik bezit deze camera’s:

Canon 1200d + 55mm lens

Sony A5000 + 16-50mm