Advertorial

Sinds eind 2016 vermeld ik bij een artikel, met een plaatje of tekst: ‘voor dit artikel geldt een disclaimer’ als ik voor een artikel een product naar keuze mocht uitzoeken of een bedrag kreeg. Als er voor die tijd geen plaatje,tekst,tags(met:advertorial,spon,gesponsord,etc) of iets anders is vermeld meld het me, voor die tijd was het namelijk nog niet bekend dat het erbij vermeld moest worden. Als er niks is vermeld, ga er dan vanuit dat ik niks heb gekregen.

* Ik moet vermelden dat ik zelf altijd een product naar keus krijg, maar ik ben het verplicht erbij te vermelden zelfs als het om een review gaat:

Producten, reviews etc.

Op Mellaah.nl verschijnen er regelmatig ‘reviews’ van verschillende producten. Hier geef ik uiteraard mijn eerlijke mening over: vind ik het dus niks mag ik het ook eerlijk vertellen. Ik krijg via verschillende wegen: via het bedrijf zelf, PR-bureaus en media bureaus en webshops of ik koop het zelf. Het kost veel tijd om zo’n artikel te schrijven: maar meestal verwerk ik het product gelijk zodra het binnen komt, dit begint al met de fotografie daarna kunt u binnen 1 week een review online verwachten.

Disclaimer / FAQ

De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van mij. En staan dan ook los van mijn eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik erbij heb vermeld. Aan de aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Ik heb geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of de gevolgschade, van welke aard dan ook.

Foto’s en fotografie

Zelf maak ik gebruik van meerdere camera’s en apparatuur, zo bezit ik een vlog-camera (2-in-1 camera tevens ook een spiegelreflex) en een aparte spiegelreflexcamera met een lens. Ik maak altijd mijn eigen foto’s, anders maak ik gebruik van stockfoto’s van Pexels of Pixabay of andere stockwebsite’s, daarnaast sluit ik alle foto’s uit zelfs via Pinterest.com. Ik bezit deze camera’s:

Canon 1200d + 55mm lens

Sony A5000 + 16-50mm