Wat leuk dat er weer een leuke opdracht is, die helemaal bij mijn blog aansluit. Ik zal namelijk eventjes vertellen wie ik ben: Mellaah.nl is opgericht door Mellanie Frerichs. Mellaah is een blog gestart in december 2014 met een passie voor het schrijven, en delen van leuke tips & tricks. Nu noem ik mijn blog ook een alles-in-een-blog, ook omdat ik over alles schrijf waar mijn passie ligt. Dit kan iedere dag weer anders zijn.

Ik schreef over mijn Paniekaanvallen en PTSS en ik kreeg zo veel response van meisjes en/of jongens die het ook hebben. Daarnaast schrijf ik dagelijks over alles wat ik leuk vindt als vrouw. Dit kan de ene dag zo anders zijn, ik vindt het leuk wat ik doe en dat probeer ik ook uit te stralen. Ik doe dit nu inmiddels 3 jaar, en na 3 jaar is de passie er nog steeds niet vanaf! Sterker nog ik krijg steeds meerdere ideeën. En denk graag mee met een opdracht.

Ik ben gemotiveerd, gepassioneerd en wil graag van mijn blog iets moois neerzetten.

Pers

PR vragen zijn altijd welkom! Mellaah.nl houdt van het ontdekken van nieuwe, innovatieve en creatieve producten. Als je een merk of product wil laten testen en beoordelen door mij, neem dan contact met mij op en vermeld de volgende gegevens:

-Product Beschrijving
-Korte Bedrijfsprofiel
-Release Datum

Ik ben zelf een Fulltime blogger op Mellaah.nl

Mellaah.nl staat o.a. open voor

  • Advertorials
  • Product reviews
  • Winacties
  • Events en presentaties
  • Bannering

Dank! Gelieve alle voorstellen en vragen te mailen naar: contact@mellaah.nl

Bereik/Doelgroep

Website – 49.056 ( februari 2017 )
Youtube – 2.921 abonnees (circa 1950 views per video)
Doelgroep – 10 t/m 45 jaar (vrouw & man)
Instagram – 3.729 volgers
Twitter – 2.530 volgers
Facebook – 2.950 volgers

Fotografie

Canon 1200d + 55mm lens

Sony A5000 + 16-50mm

Vlog camera

Sony A5000 + 16-50mm

Design

Mellanie Frerichs beheert een webdesignbureau & grafisch ontwerpstudio genaamd: Limited Solutions. Voor vragen daarover of opdrachten mag je me altijd contacteren: contact@mellaah.nl of hello@limitedsolutions.nl alvast bedankt!

 

Wat betekent dit teken?

Vanaf 8-11-2016 staat dit tekentje vermeld onder iedere artikel, als ik voor een artikel geld of een product heb gekregen. In plaatst van neer te zetten ”gesponsord” vermeld mellaah.nl dit teken, ook omdat meerdere bedrijven dit niet willen. En mellaah.nl begrijpt dat. Overigens heeft mellaah het ook bij oudere artikels neergezet voor de aangegeven datum, staat het niet vermeld? meld het me! anders staat het vermeld in de tags of categorieën als ”gesponsord” of ”spon”.