Disclaimer

De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van mij. En staan dan ook los van mijn eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik erbij heb vermeld. Aan de aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Ik heb geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of de gevolgschade, van welke aard dan ook.

Fotografie

Canon 1200d + 55mm lens

Sony A5000 + 16-50mm

Design

Mellanie Frerichs beheert een webdesignbureau & grafisch ontwerpstudio genaamd: Limited Solutions. Voor vragen daarover of opdrachten mag je me altijd contacteren: contact@mellaah.nl of hello@limitedsolutions.nl alvast bedankt!

Wat is dit?

Vanaf 8-11-2016 staat dit tekentje vermeld onder iedere artikel, als ik voor een artikel geld of een product heb gekregen. In plaatst van neer te zetten ”gesponsord” vermeld Mellaah.nl dit teken, ook omdat meerdere bedrijven dit niet willen. En Mellaah.nl begrijpt dat. Overigens heeft mellaah.nl het ook bij oudere artikels neergezet voor de aangegeven datum, staat het niet vermeld? meld het me! anders staat het vermeld in de tags of categorieën als ”gesponsord” of ”spon”.