Doe fashion inspiratie op voor de Lente!

Ik hou van modetrends en de lente neemt hele leuke trends met zich mee. Voor dit artikel heb ik inspiratie opgedaan in de webshop van River Island. River Island is een merk met allure en het staat in mijn top van favorieten merken. De winkel heeft kwalitatief goede kleding tegen een normale prijs. Ik heb er mooie tops, T-shirts en blouses gevonden die ik zelf heel graag wil hebben. Ben je benieuwd wat ik heb uitgezocht? Lees dan even verder!

De dingen die ik heb uitgezocht:

Pictures

1. Zwarte top met peplum en inzetstukken – Link / 2. Design Forum roze denim bustier met bloemenprint – Link

3. Witte tanktop met ananas en textuur – Link / 4. Zwarte gehaakte schouderloze top – Link

5. Zwarte geribbelde body met diep decolleté – Link / 6. Wit aansluitend T-shirt met oogwimperprint – Link

7. Gele cami met smalle bandjes en bloemenprint – Link / 8. Zwarte geborduurde tanktop met mesh – Link

In de lente zie je vaak tops met leuke prints terugkomen, ook bij River Island is dat zo. River Island heeft in de nieuwe collectie leuke kleurtjes zitten die echt bij de lente passen. Ook zag ik hele grappige T-shirts in de webshop die ik heel graag zou willen hebben. Van ananassen tot oogwenken, echt hele leuke shirts!

In de webshop zie je veel mouwloze T-shirts en hemden terugkomen. Net als hele leuke body’s, die maakte vorig jaar hun debuut en zie je nu overal. Het is helaas niet aan mij besteed, omdat ik simpelweg het lichaam er niet voor heb. De tanktops met leuke prints spreken me wel erg aan en zou ik graag willen hebben.

Ik heb op Acties.nl een kortingscode gevonden voor 25% korting op alles van River Island. Dat scheelt me een heleboel geld, vooral omdat ik veel hele leuke items heb gezien!

Wat vinden jullie van de items?

(wat is dit?euro

Bekijk Zie meer

2 Reacties

  1. Dinja Zegt

    Het is niet echt mijn stijl, al vind ik het shirtje met oogwimperprint wel leuk!
    Ik kan niet wachten tot het lente is 😀

    1. Mellanie Zegt

      Precies! Die vind ik zelf ook het leukst.

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.