De leukste enkellaarsjes op een rijtje voor de Herfst!

Het leukste is aan een blogger zijn is dat je heel veel webshops kunt vergelijken, welke is beter? welke heeft de beste kwaliteit aan producten? Tja, zelf zal ik nooit zo op onderzoek uitgaan. Tijdsgebrek eigenlijk gewoon smoesjes die je dagelijks verzint, thank god dat we bloggers hebben! Wij mogen andere mensen inspiratie, motiveren en vooral blij maken. Zo heb ik vandaag weer een webshop gezien, die ik graag weer met jullie deel. En hieronder zien jullie waarom!

Enkellaarsjes op een rijtje

Ik hou gewoon van enkellaarsjes, ze passen eigenlijk overal bij en ze zitten meestal ook altijd nog lekker. Ideaal toch? Ik vind ze vooral leuk tijdens de: Herfst en misschien zelfs ook de Winter. Het staat leuk onder een jeans, met een biker jacket of een warmere jas voor de Herfst. Het staat overal leuk bij, vooral als het een neutrale kleur heeft.

Het is nu al een koude Herfst, daarom is het zo leuk om Enkellaarsjes te dragen! – Mellanie

Ik kwam de webshop Spartoo tegen, normaal ben ik altijd kieskeurig met mijn webshops. Maar het viel mij op dat ze hele leuke laarsjes verkopen, tegen een lage prijs. De meeste mensen vragen dan zich af: zal de kwaliteit dan wel goed zijn? Ja! Kan ik nu al met volle mond vertellen, de laarsjes zien er heel goed uit. En hieronder heb ik een aantal leuke laarsjes op een rijtje voor je gezet, voor deze koude Herfst.

Tinelle Bruin / Enkellaarsje Rieker / Link / € 74,95

Deze enkellaars staat perfect onder een normale outfit, ik vindt ze gewoon geweldig voor deze Herfst. Deze Low-boot kun je makkelijk met verschillende outfits dragen, en ik vindt ze nog niet eens zo duur voor wat je er voor terug krijgt. De hak die onder de laars zit is niet al te hoog, maar eigenlijk precies perfect. Deze laars staat nu al op mijn verlanglijst!

 

 

OPRAH wit / Dkode / Link / € 97,30

Oke, laat ik even eerlijk zijn: deze laarsje is misschien net niet voor deze Herfst. Maar ik vindt ze gewoon helemaal geweldig! Vooral de strik die op de voorkant zit, vindt ik heel erg gaaf en maak deze laars helemaal af. Ik wil eigenlijk met uitroeptekens praten, zo leuk vindt ik deze laars. En dat deel ik heel graag met jou!! Daar ga ik weer.. sorry dames πŸ™‚ Vindt jij ze ook zo geweldig? Ik hoor het graag!

 

 

Rosie LEA Zwart / Irregular / Link / € 152,00

Wij vrouwen vinden laarsjes met strikken gewoon geweldig, ik kan het niet uitleggen waarom. Want hoe geweldig is wel niet deze laars? Bovendien staat zwart ook onder alles. Ik zou deze laarsjes combineren met een pantalon, een leuke t-shirt en je bent helemaal klaar voor deze Herfst. Ook zal ik ze ook heel erg leuk vinden voor de Kerst, als je eet bij je familie bijvoorbeeld. Wie is het hier met mij eens?

 

 

Nabih Bruin / Dream in Green / Link / € 92,65

Deze bruine laarsjes vindt ik net zoals al het andere, wat ik op de website heb gezien van Spartoo helemaal geweldig. Sterker nog ik kwam zoveel leuks tegen dat het eigenlijk teveel was om met je te delen. Deze laarsjes passen net zoals het andere ook overal bij, ik vind het zo’n leuke site voor ieders Must-haves. Laarsjes maken je outfit tijdens de Herfst gewoon helemaal af! Ik vindt deze helemaal geweldig.

Conclusie

Deze enkellaarsjes vindt ik helemaal geweldig, sterker nog de witte laarsjes vindt ik echt top. Deze laarsjes staan allemaal op mijn verlanglijstje, helaas ben ik niet zo rijk (wel knap, haha!) nee grapje, maar echt ik vindt ze echt heel erg leuk. Spartoo is een goede webshop voor al je schoenen, maar zelfs ook kleding. Ook zag ik een leuk merk voorbij komen: Betty London, hier zal ik zeker nog een kijkje nemen. Tip van mij!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Spartoo, al deze laarsjes staan daadwerkelijk ook op mijn verlanglijst. Ik zou nooit iets delen als ik er niet over eens was. Ik vindt deze laarsjes helemaal geweldig, laat dat duidelijk zijn.

Welke laarsjes vindt jij helemaal geweldig? Ik hoor het graag!

* Dit artikel is in samenwerking gemaakt, zie: Disclaimer voor meer informatie.

Bekijk Zie meer

6 Reacties

 1. Tine van Juwelendoosje Zegt

  Ik vind die enkellaarsjes altijd zo megacute maar kan ze zelf minder goed dragen, mijn kuiten zijn superdun, ik heb echte stokkebenen dus lange laarzen staan me beter

 2. Saar Zegt

  Heel erg boven mijn budget! Maar heel erg leuk!

  1. Mellanie Zegt

   Bedankt, voor kwaliteit betaal je altijd :-)!

 3. adele miner Zegt

  So pretty, I love them! You have such a lovely blog here, keep up your great work I love reading blogs like this! x

  adelelydia.blogspot.com

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.