De nieuwe Etos Body lijn voor één verzorgende huid

De laatste tijd krijg ik best veel pakketjes, realiseer ik me nu. Me douche staat dan ook erg vol met producten ik moest het dan ook vandaag goed opruimen en schoonmaken. Nu kreeg ik dus een pakketje van de: Etos! Met 4 verschillende producten voor het lichaam. Fijn! Kun je dus ook nog eens de producten vergelijken: welke voedt de huid het meest? Ik ben al direct benieuwd. Kijk eventjes mee..

Dé vier verschillende producten

Ik kreeg van de Etos vier verschillende producten opgestuurd: een Hypoallergene Body Lotion? Massage & Skin Olie, samen met een Body Cream. 4 hele verschillende producten dus! Ik ging direct aan de slag met deze producten, hieronder geef ik mijn mening:

 

 

 

Hypoallergene Body Lotion / 200 ml / € 3,29 ,-

Deze Body Lotion bevat geen Parfum en is dus Hypoallergene, voor de mensen die niet tegen de parfum kunnen die in verschillende producten zit verwerkt moet dit een oplossing zijn. Zelf heb ik deze allergie niet, maar ik kan goed begrijpen dat als je een allergie hebt dat de meeste producten vrij duur zijn. Deze Body Lotion bewijst dus het tegendeel, en het voedt ook nog eens fijn je huid.

Skin Almond Olie / 150 ml / € 3,99 ,-

Bijvoorbeeld na een warme douche, of een warm bad kun je je heerlijk in laten sprayen met een olie. Ik vind het fijn dat het in een spray zit: het smeert dan vele malen makkelijker. Overigens trekt deze olie ook snel in, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ook in deze Almond Olie zit: vitamine E, amandel- en jojobaolie verwerkt wat goed je huidje weer baby zacht maakt.

 

 

Massage Olie / 150 ml / € 4,49 ,-

Zelf kan ik (al zeg ik het zelf..) huiden goed masseren, ik vind het eigenlijk best leuk om te doen. Het lijkt nu wel eigenlijk een soort van ‘Guilty Pleasure’ of zoiets, ik kom eigenlijk uit de kast ‘haha!’.

Even terzijde: ik heb deze olie gebruikt voor mijn eigen schouders, de olie ruikt heel erg fijn naar noten? Althans dat ik vind ik persoonlijk. In deze Massage olie zitten: Amandel- en sojaolie, calendula en vitamine E verwerkt. Fijn om mee te masseren dus, en het voedt ook nog eens je huid.

Body Cream Gallica Rose / 250 ml / € 3,99 ,-

De laatste tijd ben ik ‘into’ the Body Creams. Het voedt namelijk de huid vele malen beter dan een normale body lotion. In deze Body Cream zit allantoïne verwerkt wat zorgt voor een babyzacht huidje. Erg fijn dus!

 

 

Heb jij ooit een product van de Etos uitgeprobeerd? Zo ja, wat was jou mening daarover?

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.