Handzeep met Gember & Groene Thee óf Sinaasappel en Grapefruit?!

Etos heeft weer iets nieuws uitgebracht: namelijk twee handzepen. Het zijn niet normale handzepen, nee.. deze handzepen hebben een aparte geur en textuur. Zo is de ene handzeep met Gember en Groene Thee, en de ander met een frisse geur namelijk Sinaasappel en Grapefruit. Ze leken mij leuk om met jou door te nemen, lees dus vooral eventjes verder..

Aparte geuren..

Handzeepjes, je kunt er niet omheen in een hygienisch huishouden. Bij mij staan ze dan ook in mijn keuken, en badkamer. Helaas heb ik geen kraantje in de wc. Maar goed, het is goed om je handen goed schoon te houden (tevaak is ook weer niet goed..) maar toch probeer ik net zoals ieder ander mijn handjes te wassen.

Om eerlijk te zijn wist ik niet dat Etos ook handzeepjes verkocht. Maar als je deze handzeepjes ziet, kun je er niet omheen: hoe leuk zijn deze kleurtjes en flacon wel niet?! Ik vind ze ook nog eens leuk staan. Naast dat neem ik natuurlijk hieronder de geur en informatie met je door:

 

 

Mijn mening:

Ik drink iedere dag Groene Thee en/of Gemberthee, nu deze ingrediënten zelfs in mijn handzepen zit vind ik het eigenlijk wel grappig. De geuren zijn niet te sterk, maar nadat je je handjes hebt gewassen ruikt het heerlijk. Beter dan de geurloze zepen die ik normaal heb. Zo ga je ook heerlijk ruikend de deur uit met je handjes 🙂

Deze handzeepjes kun je bij de Etos verkrijgen voor: € 1,49 ,-


Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.