Even iets anders.. want ik ben JARIG!

Hallo lieve lezers van Mellaah.nl het gaat de laatste tijd onwijs goed met mijn blog. Allereerst wil ik jullie hiervoor bedanken, ik had nooit verwacht dat ik zo groot zal worden zoals nu. Overigens heb ik een kleine huishoudelijke mededeling: want.. ik ben jarig! Deze blogpost wordt dus ook iets anders dan dat je van me verwacht hebt..

Ik kan niet geloven waarvoor ik de laatste tijd voor benadert ben, en dat allemaal omdat ik mijn gevoelens op het internet zet..

Op dit moment ben ik heel erg gelukkig: ik heb mijn eigen huisje, een leuke vriend een beestje (Lucca de Hond) en mijn blog loopt lekker. Ook ben ik voor twee grote dingen benaderd waar ik nog niet teveel over mag zeggen, toen ik namelijk de vorige keer dat deed ging het ineens niet door ( niet daarom, maar toch.. ik had het geheim zeg maar al verklapt.. )

31 augustus 1994, 01:15

Vandaag is het de 31ste, 22 jaar geleden ben ik rond de bovenstaande tijd en datum geboren. Wauw, en wat gaat dat snel.. het is daarom altijd een moment voor mij. Wat is er in hemelsnaam de afgelopen jaren allemaal gebeurd.. het is niet normaal eigenlijk. Maar dat heeft me wel gemaakt hoe ik nu ben, helaas kun jezelf niet het leven voorspellen dat wordt voor je gedaan alleen leef jij zelf erin.

Vandaag is een dag om te vieren, althans ik vier het in het weekend voor de familie. Maar vandaag ga ik heerlijk met mijn vriend uit eten, en geniet ik van vandaag. Laten we samen de mooie momenten vieren.

Happy Birthday to Me :-)!

2 Reacties
  1. Mellanie zegt

    Dankjewell!

  2. MC Kleuver zegt

    Gefeliciteerd met je 22ste verjaardag! Hieperdepiep Hoera!

Reacties zijn gesloten.