De leukste (foute)kersttruien op een rijtje voor December!

Kerst je kunt me er zo blij mee maken. Vooral met de vrolijke kersttruien die in december kunt dragen, heerlijk warm maar ook erg leuk. Ik hou er gewoon van! Omdat het al een tijdje geleden is dat ik een fashion artikel maakte, leek het mij weer leuk om inspiratie op te doen. Ik heb een aantal leuke (foute)kersttruien voor je op een rijtje gezet, benieuwd naar wat ik uitkoos? Kijk dan vooral eventjes verder..

Ik wil ten eerste zeggen dat dit artikel NIET gesponsord is, soms is dat niet helemaal duidelijk. Maar om het wat duidelijker te maken zet ik sinds een paar maanden altijd een euroteken onderaan de bericht, het kan ook zomaar zijn dat ik er een product voor heb gekregen. Maar dan zie je in ieder geval wel het euro tekentje.

Terug naar dit artikel..

Zoals iedere vrouw hou ik van kleding en verzorging. Nou vindt ik sommige kersttruien niet al te mooi, maar de truien die ik zelf online tegenkwam, kreeg ik wel een goed gevoel bij! Ik hou gewoon van die foute kersttruien tijdens kerst. Ik wordt er gewoon blij van!

Hieronder heb ik mijn favorieten kersttruien op een rijtje gezet:

 

ONLCHRIS – Sweater – poppy red / € 26,95

Met deze rode kersttrui val je niet alleen op, ik vindt hem ook nog eens geweldig. Wie is het hier met mij eens?

klik hier om naar deze trui te gaan // opent in nieuw venster*

 

 

ONLY Sweater – light grey € 26,95

Ahh, hoe geweldig is deze trui! Je kunt deze trui eigenlijk niet (fout) noemen, maar het staat ook nog eens super leuk.

klik hier om naar deze trui te gaan // opent in nieuw venster*

 

 

URBAN CLASSICS – Sweater € 29,95

Deze warme trui van Urban Outfitters vindt ik echt leuk voor de winter. In het Zwart is hij ook verkrijgbaar, ik vindt deze trui echt geweldig voor bovenop een blouse. Ja, echt wat voor mij!

klik hier om naar deze trui te gaan // opent in nieuw venster*

 

 

ONLY Sweater – light grey € 21,95

Ik hou gewoon van Mopshonden, als ik de ruimte had in mijn huis had ik er een mopshond erbij genomen. Zelf heb ik nu een Cavalier King Charles Spaniël ook een lieve ras hoor. Alsnog vindt ik deze trui geweldig, al zeg ik het zelf.

klik hier om naar deze trui te gaan // opent in nieuw venster*

 

 

Lost Ink the bee – Trui – grey marl / € 47,95

Tijdens December is het leuk om af te wisselen, althans dat vindt ik. Deze trui met een ronde hals vindt ik geweldig voor tijdens de winter.

klik hier om naar deze trui te gaan // opent in nieuw venster*

 

Hou jij van kersttruien? Wat voor kersttrui heb jij in de kast hangen? Ik hoor het graag!


Bekijk Zie meer

1 reacties

  1. Rilana Zegt

    Ah die Boredeaux trui van Urban Outfitters vind ik echt super nice!

Laat uw mening horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.