Even voorstellen aan.. Rosanne!

Mag ik je een virtuele handdruk geven? Ik ben Rosanne en ik mag voor Mellaah.nl gastblogs gaan schrijven! Ik ben een 18-jarige student die woont in Rotterdam en een paar keer per week een treinritje maakt naar onze hoofdstad voor mijn studie..

Ik studeer communicatie- en informatiewetenschappen, zit momenteel in mijn eerste jaar en wil in het tweede jaar kiezen voor de afstudeerrichting journalistiek. Op dit moment heb ik nog een redelijk breed basisjaar en dat begin ik nu wel pittig te vinden, omdat veel vakken die niet met journalistiek te maken hebben (en dat zijn er veel) me eigenlijk niet zoveel schelen.

Nog even doorbijten en dan kan ik me volledig concentreren op mijn journalistieke vaardigheden ;-). In het dagelijks leven ben ik dus ook erg druk met mijn studie (in die waan leef ik althans) en verder verdoe ik mijn tijd op sociale media en wandel ik regelmatig met mijn twee honden.

Een goed boek en een leuk tv- programma doen het ook altijd goed.

Met mijn studie hoop ik uiteindelijk mijn droombaan te krijgen, maar hoe mijn leven er over tien jaar uitziet, blijft natuurlijk alleen maar gissen. Ik zou heel graag verslaggever worden in het buitenland, maar of dat ooit realiteit gaat worden is natuurlijk nog even de vraag.

Na een paar te hebben gewerkt in het buitenland hoor ik dan dat de NOS een screentest heeft en op zoek is naar een nieuwe presentatrice en daar ben ik dan! Op je beeldscherm het NOS-journaal aan het presenteren. Ohh, en ik hoop in de tussentijd ook een keer naar New York geweest te zijn. En misschien wel mee te hebben gedaan met ‘Wie is de Mol?’

Heel leuk natuurlijk die toekomstdromen van mij, maar ik denk dat jullie je meer afvragen wat je van mij hier op deze blog kunt verwachten. Ik hoop één keer per twee weken een blog te schrijven over van alles en nog wat: verzorging, reviews, recepten, tips, etc. Ook hoop ik af en toe een artikel te schrijven over inner beauty of artikelen die je aan het denken zetten.

Voor mij is het natuurlijk ook nog een beetje experimenteren met wat mij zelf bevalt om over te schrijven en wat jullie leuke blogs vinden. Mocht je nog ideeën hebben, laat ze vooral achter in de comments! Tot snel in mijn volgende blog!

Liefs,

Rosanne.


Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.