(Gast)bloggers

Rosanne Kars

 
Mag ik je een virtuele handdruk geven? Ik ben Rosanne en ik mag voor Mellaah.nl gastblogs gaan schrijven! Ik ben een 18-jarige student die woont in Rotterdam en een paar keer per week een treinritje maakt naar onze hoofdstad voor mijn studie. Voor mij is het natuurlijk ook nog een beetje experimenteren met wat mij zelf bevalt om over te schrijven en wat jullie leuke blogs vinden.

Natascha Stasse

 
Ik hoop dat de pesters gaan inzien dat ik wel iets waard ben en dat ook ik er gewoon mag zijn, pesten moet verleden tijd zijn, het is nergens voor nodig om iemand zo de grond in te trappen en te mishandelen. Daarom hoop ik dat ik in de toekomst met mijn blog bereikt heb wat ik wil en dat is mensen helpen die ook gepest worden en pesters laten inzien dat iedereen zijn/haar eigen kwaliteiten heeft, maar mijn blog heeft natuurlijk ook leukere blogs.

Mellaah zoekt nog altijd nieuwe gastbloggers! Dus kun je goed typen en leuk schrijven over alles wat je leuk vindt? zie dan deze pagina (klik hier), of mail mij direct: contact@mellaah.nl