Update: hoe gaat het nu met mijn Psoriasis? + Review

Nou heb ik al heel mijn leven last van Psoriasis en heb ik er best wel last van heb, iedere dag nog. Het is de laatste jaren flink verminderd dit komt door de middelen die ik gebruik, maar als je middelen al een tijdje gebruikt merk je al heel snel dat de werking is uitgewerkt. Nou kreeg ik laat een leuk mailtje om een setje uit te proberen om er tegen te gaan, nou kom ik natuurlijk geen nee zeggen vooral niet omdat ik er nog last van heb. Benieuwd wat ik van deze middelen vindt? Kijk dan vooral eventjes verder…

Mijn ervaringen met middeltjes

Psoriasis is vreselijk als je het hebt, vooral de jeuk is heel erg irritant. Al zeg ik het zelf natuurlijk ik direct met deze middelen aan de slag, en begon direct met de hoofd shampoo. Omdat ik al vrijwel snel binnen een aantal dagen verschil merkte, wilde ik het graag met jou delen! Heb je ook zo last van Psoriasis? Dan kan ik de onderstaande middeltjes zeker aanbevelen!

Ik geef heel veel verschillende middelen opgestuurd waar onder andere ook een rustgevende thee bij zit. Nou maak je me blij thee, maar maak je me nog blijer als ik van deze Psoriasis af ben. Dit lijkt me meer dan logisch, toch?!

Gezondheid aan huis

Laatst kreeg ik dus verschillende middeltjes voor me hoofdhuid en plekjes op mijn buik opgestuurd. Nou denk ik normaal nooit aan de middeltjes die je online kunt verkrijgen, omdat er vaak ook verkeerde webshops tussen zitten. Daarom zorg ik altijd voor mijn middeltjes bij de Dermatoloog, of de dokter. De laatste jaren is het op-en-aan met mijn Psoriasis, ene keer meer andere keer is het weer wat rustiger.

Gelukkig heb ik nu dan de onderstaande middeltjes, die het rustiger maken als het even weer ‘heftig’ is gekregen van Gezondheid aan Huis. Benieuwd? Hier onder zie je mijn bevindingen.

 

 

Mijn mening

Mijn Psoriasis is in een week tijd al flink verminderd door deze middelen, had ik het eerder geweten hadden natuurlijk deze middelen veel eerder genomen. Helaas hebben we géén tijdmachine, maar kunnen we wel het heden veranderen. Daarom ben ik ook super blij met mijn nieuwe middeltjes, die op dit moment goed werken voor mij.

In deze middelen zit kokosnoot olie verwerkt, een middel die ik vaker heb gehoord die goed tegen deze aandoeningen werkt alleen ben ik nooit zo van ik ga het uitproberen. Vooral de hoofd shampoo vind ik erg fijn werken, en geeft je een fris gevoel op je hoofdhuid. Alle Sorion producten kun je in de website van Gezondheid aan Huis verkrijgen.

Deze middelen vind ik heel erg fijn werken, en ik kan het iedereen aanbevelen die met deze aandoening ook te maken heb. Een aanrader dus voor andere mensen. Deze middelen kun je al verkrijgen voor:

  • Shampoo: € 22,95 Link
  • Crème 50 gram: € 18,95 Link

Wie heeft er ook last van Psoriasis? En kende jij al Gezondheid aan Huis? Ik hoor het graag!

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.