Uitjes met het openbaar vervoer binnen en buitenland

Er op uit gaan, iedereen doet het weleens. Zo heeft iedereen zijn favorieten plekjes om naar toe te gaan, de een gaat liever naar een Museum, en de ander gaat liever een dagje weg. Ik heb mijn favorieten uitjes op een rijtje gezet, die je makkelijk met het openbaar vervoer kunt bereiken. Ik heb niet alleen Museum’s op een rijtje gezet maar ik heb ook andere leuke uitjes op een rijtje gezet, weet jij ook nog een paar leuke uitjes? Meld het me vind ik alleen maar leuk.

De leukste Uitjes in het Binnen en Buitenland met GoEuro

Uit mijn eigen ervaring heb ik de leukste uitjes voor jullie op een rijtje gezet. samen met GoEuro die in 11 Europese landen bekend is en dat aantal zal blijven groeien. En ik hoop ook na mijn artikel.

Dit artikel betreft een samenwerking

Ze bedienen ongeveer 32.000 trein- en busstations en 207 luchthavens in de landen waarvoor we volledig geoptimaliseerd zijn. Met GoEuro kun je eigenlijk je Vlucht, Openbaar Vervoer, of je Treinreis in een klik vinden. Dit artikel heb ik helemaal uit mijn eigen ervaringen gemaakt. GoEuro vergelijkt aanbieden zoals: Booking.com en Airbnb, mijn favorieten sites voor een goedkope reisje. Benieuwd naar mijn Favorieten Uitjes? Lees dan snel verder!

 

Wereldmuseum-avondschemering

Wereldmuseum Rotterdam

Het Wereldmuseum van Rotterdam heb ik ontdekt door mijn Stiefvader, die daar werkt als beveiliger. Een supermooi museum, en verschillende soorten tentoonstellingen uit verschillende landen. Dus er valt altijd wel wat te beleven. Ook heeft de Wereldmuseum een grote kantine, waar je heerlijk je lunch kunt vertoeven. Ik vind het een grote museum, maar toch is er altijd wel wat te doen!

 

Koornbrug_Leiden

Leiden

Leiden is echt mijn favorieten stad, vroeger ging ik er elke Zaterdag heen (Tip: de Markt!). De kleine grachtjes maakt het een gezellige stad. Er is altijd wel wat te doen, en te shoppen. Als ik niet in Den Haag zal wonen, kwam ik wel uit Leiden. Ik was en ben nog steeds verliefd op deze stad. Hier moet je echt zijn geweest.

 

antwerpen-markt

Antwerpen

Antwerpen is altijd wel wat te doen, zoals de jaarlijkse kerstmarkt, maar ook bijvoorbeeld de leuke winkelstraten in Antwerpen. Daar kun je eigenlijk altijd wel wat scoren qua kleding. Naast leiden en Amsterdam vind ik Antwerpen ook een van mijn favorieten steden. Net zoals in Nederland heb je in Antwerpen verschillende dingen die je kunt doen: Musea’s, Dierentuinen en nog veel meer. Met GoEuro kun je bijvoorbeeld al voor € 24.80 naar Antwerpen!

 

taxi-scheveningen

Scheveningen

Je kunt altijd heerlijk vertoeven op Scheveningen, en er is altijd wel wat te doen. Ik zal niet alleen tijdens de Zomerperiode er heen gaan, maar ook tijdens de lente/winter. Dit zeg ik omdat het in de Zomer heel druk is. De strand is dan ook echt overvol, Kijkduin in Den Haag is ook een aanrader. Hier mag je ook tijdens de winterperiode met je hond op de strand lopen (Kun je op internet vinden!). Mijn hondje Lucca is dan echt een spring in het velt, hij vind het heerlijk om te rennen door de zee.

 

Wat is GoEuro?

Net als veel andere studenten in de wereld, besloot Naren Shaam door Europa te reizen met zijn backpack. Naren wist ongeveer wel welke plekken hij wilde bezoeken. Maar het vinden van de makkelijkste route, een goedkope bus of de juiste trein bleek toch frustrerender en iets duurder uit te vallen dan hij had gehoopt. En daar werd GoEuro geboren. Naren nam ontslag bij zijn baan in de Financiën, pakte zijn spullen, verhuisde naar Berlijn en startte het bedrijf.

 

Wat zijn jou favorieten uitjes in het binnen of buitenland?

Bekijk Zie meer

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.