Review: Cuticle Oil & Nail Hardner van de Hema!

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje geleden! Maar ik, Sophie, heb weer eens een nieuw artikel voor jullie! Het gaat over mijn nagels: hoe ik ze laat groeien, hoe ik ze verzorg en ik review twee producten van de Hema die ik hiervoor gebruik. Als je er benieuwd naar bent, lees dan vooral verder!

Sinds ik mij kan herinneren, bijt ik op mijn nagels. Ik heb van alles geprobeerd om ervan af te komen, maar niks hielp. Toch ga ik nu een nieuwe poging doen. Door mijn nagels goed te verzorgen en te laten groeien, hoop ik dat ik mooie en lange nagels krijg. Het kan even duren voordat ze echt mooi zijn, omdat ik ze heb beschadigd door ze zo lang af te bijten.
 
Nagelriemolie en nagelversterker kunnen mij hierbij gaan helpen, door mijn nagels elke dag te verzorgen met de olie en sterker te maken met de nailhardner, kunnen mijn nagels minder snel breken en er mooier uit komen te zien. Ik review in dit artikel de Hema Cuticle Oil & Nail Hardner die ik heb gekocht om te kijken of het echt werkt.
 

          

 

Hema Cuticle Oil

De Hema Cuticle Oil kan je gebruiken om je nagelriemen zacht te maken, zodat je je nagelriemen kan terugduwen. Ik gebruik de olie persoonlijk ook rond mijn nagels, omdat ik nog weleens velletjes heb en die velletjes maakt de olie ook zachter. Op de foto hierboven heb ik de olie op mijn nagels aangebracht. Op het product staat niet hoelang je de olie moet in laten trekken, maar ik laat hem ongeveer 30 minuten intrekken en daarna smeer ik de olie uit. De Hema Cuticle Oil kost €3,50.

 

 

Hema Nailhardner

De Hema Nailhardner lijkt op een topcoat, maar hoort je nagels ook te versterken. Op de foto hierboven heb ik de Cuticle Oil uitgesmeerd en de Nailhardner aangebracht. Zoals je ziet heb ik een paar afgebroken nagels, dat wil ik in de toekomst graag voorkomen door de Nailhardner te gebruiken. Je kan hem gebruiken als een normale nagellak, dus ongeveer 1 keer in de week opnieuw aanbrengen. De Hema Nailhardner kost €2,50.
 

Conclusie

Voor de prijs die je betaalt, zijn dit goede producten! De Cuticle Oil doet wat hij moet doen: de nagelriemen zacht maken zodat ze teruggeduwd kunnen worden. Ik vind de geur ervan ook heel lekker. De Nailhardner werkt tot nu toe goed, maar om je nagels echt sterker te maken, moet je hem denk ik langer gebruiken.

  • Ik vind het allebei aanraders!

Veel liefs,

Sophie

Bekijk Zie meer

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.