Ik testte vandaag prinsessen thee met jasmijn!

Laatst kreeg ik thee opgestuurd van een pr-bureau, ik drink iedere dag wel thee daarom was ik ook zo benieuwd naar deze smaak thee. Deze thee is heel bijzonder het is namelijk prinsessen thee en vandaag testte ik het uit. Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze thee? Bekijk dan dit artikel vooral eventjes verder. Ik ben ook benieuwd wat jullie denken van deze thee te vinden. Laat het is vooral achter in de reacties! Ik hoor het graag..

Newby Princessen thee met Jasmijn & Groene Thee

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van het pr-bureau. Ik mocht een aantal thee smaken op mocht ik uitproberen. Zelf koos ik voor de smaak prinsessen thee deze prinsessen thee zit jasmijn eens verwerkt. De theeën van Newby zijn alleen kwaliteit theeën, zelf kende ik Newby nog niet. Toen ik de thee uit probeerde, viel me iets geks op. In de theezakjes zaten balletjes, nu denk je oké dat is niet gek. Maar… Toen ik de thee zetten werden de balletjes blaadjes! Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit eerder meegemaakt. Benieuwd wat ik ervan vond, lees dan eventjes verder..

 

img_5941 img_5943 img_5945

 

Wat vindt ik zelf van de thee?

Als je naar de verpakking kijkt, vind ik er heel netjes uitzien. Je merkt ook dat de thee anders is dan de thee die je in de supermarkt kunt krijgen. Newby is het merk die uit Londen overgewaaid is naar Nederland. Londen is een van mijn favoriete steden. Wat vond ik van de thee? Zelf vond ik de thee heerlijk ruiken. Ik rook eigenlijk al toen ik de verpakking open deed, toen ik eenmaal de thee ging gebruiken merkte ik al heel gauw. Dat deze groene thee/ jasmijn thee best lekker smaakt! Normaal smaak groene thee toch nog droog, dat had ik met deze thee totaal niet.

Groene thee is heel goed voor je lichaam, het reinigt en is simpelweg gewoon goed. In de thee verpakking zitten 15 zakjes, deze thee komt oorspronkelijk uit China. Deze thee Moet je wel twee a 3 minuten laten trekken zodat hij goed op smaak komt. De thee blijft ook langer goed doordat het verpakt is, ik vind het heel goed dat ze hier ook aan denken. Daardoor blijft het thee heerlijk fris en smaakt het altijd het best. Onlangs heeft Newby een prijs gewonnen, de tweede prijs voor de beste thee. Je kunt thee voor € 13,30 verkrijgen online of in de lokale supermarkt.

 

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


  1. Anna zegt

    Super lekker! Thee liefde <3. Fijn dat je deze mocht proberen!

    1. Mellanie zegt

      Inderdaad, ik drink ook zovaak thee <3 beetje verslaafd eraan haha! Vooral nu het kouder wordt 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.