VICE-MELLAAH

VICE

Een grote Nederlandse blog (minstens 2 miljoen volgers op Social Media!), heeft mij vermeld in een artikel. Supertrots! En hier vind je het artikel op Vice.com.

Ben jij ook zo iemand die meer om anderen geeft dan zichzelf of ben je het beu altijd te doen wat anderen zeggen? Doe dan eens iets wat jij echt wilt. Geef eens veel geld uit. Houdt (sic) een Netflix-marathon in je eentje, eet een hele blok chocolade op… Het kan van alles zijn. Ook met vrienden.

Schermafbeelding 2017-05-02 om 12.32.56

Artikel MetroNieuws In Samenwerking Met 3FM Tussenuur

Ik werd voor de Metro (Krant en online) gevraagd om een interview. Telefonisch heb ik dit dan afgelegd, om zo andere mensen té helpen met hun angsten.

” Open-up week: maak psychische klachten bespreekbaar ” – een week waaraan verschillende BNN’ers meedoen. Klik hier om naar het artikel te gaan.

15349801_1095913853859927_7653466362963142505_n

CosmoGirl Novembereditie 11, 2016

Groot nieuws.. Mellanie Frerichs (Mellaah.nl) komt in de CosmoGirl te staan met haar stuk over Paniekaanvallen. Zelf heb ik er heel veel plezier aan beleefd om het stukje te schrijven. Zelf hoop ik hiermee ook andere meisjes hiermee te helpen, om met hun Angsten om te gaan. In deze Novembereditie vindt je mij met een stuk van minstens 3-pagina lange artikel! Ik ben er superblij mee, en vooral trots.

” Ik ging niet meer naar school, door mijn Paniekaanvallen. ” – Mellanie ( Mellaah.nl )

mellaah-demakeup

Demak’Up Detox Challenge

Voor Demake’Up mocht ik een super leuke challenge uitvoeren. Tijdens mijn verhuizing heb ik helaas niet alles kunnen doen, maar ondanks dat hebben ze mij toch op hun site gezet!

Je vindt het hier terug: https://www.demakupdetoxchallenge.nl/home.html?cd=ki

Schermafbeelding 2016-07-02 om 20.28.40

Kneipp Nederland

Ik heb voor Kneipp Nederland heb ik een aantal dingen geschreven. Zo heeft Kneipp Nederland op hun website gezet ‘ de top 3 beste beautybloggers ‘ mening. Ik ben zelf heel erg trots op dat ik op hun website ben gezet. Kneipp is namelijk een van mijn favorieten merken.

Klik hier om naar de website van Kneipp Nederland te gaan.

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-16-30

Skinlight

Skinlight heeft mij op hun website gezet, omdat ik hun een goede recensie heb gegeven.

” Deze blogger heeft het product getest. Het product is positief beoordeelt. ” – Link

teleshopping_mellaah

MyHomeShopping

MyHomeShopping heeft mijn blog bovenaan hun ‘inspiratie bloggers’ gezet, waar ik super trots op ben. Ze zeiden o.a. dit over mij:

Op deze fijn vormgegeven blog kun je niet alleen inspiratie opdoen op het gebied van lifestyle, beauty en fashion, maar vind je ook persoonlijke verhalen van de blogster achter Mellaah. De blog is heel praktisch ingericht. Dat betekent heel veel goede tips! Klik hier voor de link

Mellanie_quote-1024x544

Westwing Nederland

Op de blog van Westwing, Westwing is een groot merk waarmee ik een samenwerking heb gehad in 2015. Ze vroegen mij om hun blog te promoten een stukje te schrijven over wat ik nou zou doen bij een ”girls night” met meerdere grote bloggers.

Ik vindt hem erg leuk geworden! Link: https://www.westwing.nl/girls-night-in/

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-23-13

Utsukusy & Rootz Sieraden

Voor Utsukusy & Rootz Sieraden heb ik een aantal dingen geschreven, zei hebben mijn blog in het zonnetje gezet waar ik super blij mee ben. Dit zeiden ze over mij:

Kennen jullie blogger Mellanie al? Ze blogt samen met anderen op www.mellaah.nl. Zij probeerde het oranjebloesem hydrolaat voor haar huid en tegen angstgevoelens en schreef er een blog over. Lees haar blog hierMellanie probeerde ook de Kata Shark’s oil cream om haar huid weer te openen en zuurstof te laten opnemen. Hier is haar blog te lezen.

bestebloggersbeauty

BesteBloggers.nl

Een van de grootste bloggers lijsten van Nederland, heeft mij uitgeroepen als (in 2016):

Nummer 1: Nederlands Beste Beauty Blogger

Nummer 3: Nederlands Beste Fashion Blogger

Nummer 2: Nederlands Beste Lifestyle Blogger

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-20-10

Website: UwStijl

Om eerlijk te zijn ben ik hier niet van op de hoogte, maar wel leuk dat ze mij vermelden!

Link

Geïnterviewd voor: Missmo.nl

Laatst heb ik een Interview afgelegd voor Missmo.nl. Ik vond het hartstikke leuk om te doen! Klik hier om naar de interview te gaan. ( De link wordt nu doorgestuurd naar mijn eigen pagina ).

Update: Missmo heeft haar link offline gehaald, dit heeft ze met voorbedachte rade gedaan om er zelf beter van te worden. Meerdere bloggers hebben hier te maken gehad.

ING Nederland Filmpje

ING BANK

Op Den Haag Centraal werd ik gefilmd voor een filmpje voor ING Nederland om een Apple Watch te winnen. Ik kom in het filmpje voor en mijn hondje Lucca die tegen een Robot Hond blaft. Het filmpje is terug te vinden op de Facebook pagina van ING Nederland. Of hier.

KEEPTHEMGOING

Serious Request 2014 & 2015 én 2016

Mellaah.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. Help jij ook een handje? Ieder jaar doe ik een oproepje op mijn blog. Hou hem dus in de gaten!

Schermafbeelding 2016-06-24 om 22.58.41

Utsukusy & Rootz Sieraden

Voor Utsukusy & Rootz Sieraden heb ik een aantal dingen geschreven, zei hebben mijn blog in het zonnetje gezet waar ik super blij mee ben. Dit zeiden ze over mij:

Kennen jullie blogger Mellanie al? Ze blogt samen met anderen op www.mellaah.nl. Zij probeerde het oranjebloesem hydrolaat voor haar huid en tegen angstgevoelens en schreef er een blog over. Lees haar blog hierMellanie probeerde ook de Kata Shark’s oil cream om haar huid weer te openen en zuurstof te laten opnemen. Hier is haar blog te lezen.