Artikel MetroNieuws in Samenwerking met 3FM tussenuur

” Open-up week: maak psychische klachten bespreekbaar ” – een week waaraan verschillende BNN’ers meedoen. Klik hier om naar het artikel te gaan.

 

 

Artikel op VICE.COM

Een grote Nederlandse blog (minstens 2 miljoen volgers op Social Media!), heeft mij vermeld in een artikel. Supertrots! En hier vind je het artikel op Vice.com.

Ben jij ook zo iemand die meer om anderen geeft dan zichzelf of ben je het beu altijd te doen wat anderen zeggen? Doe dan eens iets wat jij echt wilt. Geef eens veel geld uit. Houdt (sic) een Netflix-marathon in je eentje, eet een hele blok chocolade op… Het kan van alles zijn. Ook met vrienden.

 

 

CosmoGirl Novembereditie 11, 2016

Groot nieuws.. Mellanie Frerichs (Mellaah.nl) komt in de CosmoGirl te staan met haar stuk over Paniekaanvallen. Zelf heb ik er heel veel plezier aan beleefd om het stukje te schrijven. Zelf hoop ik hiermee ook andere meisjes hiermee te helpen, om met hun Angsten om te gaan. In deze Novembereditie vindt je mij met een stuk van minstens 3-pagina lange artikel! Ik ben er superblij mee, en vooral trots.

 

Demak’Up Detox Challenge

Voor Demake’Up mocht ik een super leuke challenge uitvoeren. Tijdens mijn verhuizing heb ik helaas niet alles kunnen doen, maar ondanks dat hebben ze mij toch op hun site gezet! Super aardig.

je vindt het hier terug: https://www.demakupdetoxchallenge.nl/home.html?cd=ki

 

Kneipp Nederland

Ik heb voor Kneipp Nederland heb ik een aantal dingen geschreven. Zo heeft Kneipp Nederland op hun website gezet ‘ de top 3 beste beautybloggers ‘ mening. Ik ben zelf heel erg trots op dat ik op hun website ben gezet. Kneipp is namelijk een van mijn favorieten merken. Klik hier om naar de website van Kneipp Nederland te gaan.

 

banner
Schermafbeelding 2016-07-02 om 20.28.40

 

Utsukusy & Rootz Sieraden

Voor Utsukusy heb ik een aantal dingen geschreven, zei hebben mijn blog in het zonnetje gezet waar ik super blij mee ben. Dit zeiden ze over mij:

Kennen jullie blogger Mellanie al? Ze blogt samen met anderen op www.mellaah.nl. Zij probeerde het oranjebloesem hydrolaat voor haar huid en tegen angstgevoelens en schreef er een blog over. Lees haar blog hierMellanie probeerde ook de Kata Shark’s oil cream om haar huid weer te openen en zuurstof te laten opnemen. Hier is haar blog te lezen.

 

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-23-13
Schermafbeelding 2016-06-24 om 22.58.41

 

Skinlight

Skinlight heeft mij op hun website gezet, omdat ik hun een goede recensie heb gegeven. ” Deze blogger heeft het product getest. Het product is positief beoordeelt. ” – Link

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-16-30

 

UwStijl

Om eerlijk te zijn ben ik hier niet van op de hoogte, maar wel leuk dat ze mij vermelden! – Link

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-20-10

 

MyHomeShopping

MyHomeShopping heeft mijn blog bovenaan hun ‘inspiratie bloggers’ gezet, waar ik super trots op ben. Ze zeiden o.a. dit over mij:
Op deze fijn vormgegeven blog kun je niet alleen inspiratie opdoen op het gebied van lifestyle, beauty en fashion, maar vind je ook persoonlijke verhalen van de blogster achter Mellaah. De blog is heel praktisch ingericht. Dat betekent heel veel goede tips!

Klik hier voor de link

teleshopping_mellaah

 

Westwing Nederland

Op de blog van Westwing, Westwing is een groot merk waarmee ik een samenwerking heb gehad in 2015. Ze vroegen mij om hun blog te promoten een stukje te schrijven over wat ik nou zou doen bij een ”girls night” Ik vindt hem erg leuk geworden! Link: https://www.westwing.nl/girls-night-in/

 

Mellanie_quote-1024x544

Bestebloggers.nl – De site met de top Bloggers van Nederland

Nummer 1: Nederlands Beste Beauty Blogger

Nummer 3: Nederlands Beste Fashion Blogger

Nummer 2: Nederlands Beste Lifestyle Blogger

bestebloggersbeautybestebloggersfashion

 

Serious Request 2014 – Tegen Seksueel Misbruik

Mellaah.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. Help jij ook een handje?

 

Klik hier om te doneren via mijn kom in actie pagina

Geïnterviewd voor Missmo

Laatst heb ik een Interview afgelegd voor Missmo.nl. Hieronder zou ik de interview nog laten zien. Ik vond het hartstikke leuk om te doen! Klik hier om naar de interview te gaan. ( De link wordt nu doorgestuurd naar mijn eigen pagina ).

Update: Missmo heeft haar link offline gehaald, dit heeft ze met voorbedachte rade gedaan om er zelf beter van te worden. Helaas moest het zo lopen! Ik heb al mijn moeite gedaan voor het artikel. Meerdere bloggers hebben hier te maken gehad. Dus let op!

 

Filmpje van: ING BANK op Centraal Station in Den Haag

Op Den Haag Centraal werd ik gefilmd voor een filmpje voor ING Nederland om een Apple Watch te winnen. Ik kom in het filmpje voor en mijn hondje Lucca die tegen een Robot Hond blaft. Het filmpje is terug te vinden op de Facebook pagina van ING Nederland.


ING Nederland Filmpje