Inspiratie voor één kantoor op een rijtje gezet!

Als je eenmaal in een inspirerende werkruimte werkt, kan het je werk leuker maken. Hoe heb jij je werkruimte ingericht? Welke kleuren gebruik je op de muren? Of welke schilderijen heb jij bijvoorbeeld hangen? Vandaag heb ik een aantal fijne voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Zo hoop ik jou te inspireren, de startende ondernemer of de student die fijner wilt werken. Kijk dan vooral eventjes mee!

 

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/495396027747781854/

 

Schilderijen in je werkkamer

Om je werkruimte op te knappen, zal ik zelf gebruik maken van gave Schilderijen in je werkruimte. Het geeft je meer plezier om te werken als je een opvallende schilderij in je werkruimte hebt hangen. Je blijft er overigens ook nog eens naar kijken ( niet té afgeleid, hoop ik.. )

 

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/76209418671060610/

 

Klassiek Chic

Zelf hou ik van een ‘Neutrale’ werkruimte. Als je werkruimte heerlijk schoon en niet te overdreven rommelig werkt het uiteraard vele malen fijner dan om in een bende te werken. Vooral in kleinere ruimtes zal ik persoonlijk gebruik maken van een ‘opgeruimd’ gevoel, door alles aan te passen op elkaar.

 

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/283304632790216358/

 

Hou het schoon

Als je eenmaal werkt in je werkruimte, merk je niet hoe een troepje het word vooral na het einde van de dag. Probeer dus als je iets vies maakt, of op de grond gooit het eigenlijk direct op te ruimen. Dit geeft in je hooft een ‘opgeruimd’ gevoel. Als je een item echt niet kwijt kan zal ik zelf voor bakjes op andere fijne opbergspullen kijken, zo kun je het fijner wegruimen. En hoeft het eindelijk niet meer in de weg te liggen.

 

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/322992604512798160/

 

Bloemen maken het leuk

Hoe maak je een traditionele stijl kantoor leuker te maken? Voeg wat super licht en whimisical bloemen wallpaper! Mimic een van de accentkleuren op uw stoel bekleding en je bent golden! Plus, marmeren werkbladen? Ik sterf van lust!

 

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/12455336449614944/

 

Retro Werkkamer

Soms hoef je je niet aan een ‘standaard’ werkruimte te houden: Retro is de nieuwe standaard. Als je net voor jezelf begint, of gewoon een ruimte voor jou alleen nodig hebt hoef je je niet aan de standaard regels te houden. Het is ten slotte ‘jou’ werkruimte, jij moet je je er fijn in voelen. Vooral omdat je er vaak te vinden bent als ondernemer. Met een beetje creatief denken kun je al jou perfecte werkruimte creëren.

 

Mooie meubelstukken in je eigen ‘kantoor’, fijn! Of doe het gedurfd, jij mag het zelf uitzoeken. Waar kies jij voor?


liefs, mellaah

  1. Rachel Kromdijk zegt

    Wat een fijne inspiratie!

    1. Mellanie zegt

      Thanks! 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.