Kerst ideeën voor in huis op een rijtje!

Het is alweer tijdje geleden dat ik een kerst interieur inspiratie artikel maakten, nu het bijna kerst is althans volgende maand week leek mij het een goed moment dit artikel te maken nu eenmaal Sinterklaas in het land is. Zijn jullie bijvoorbeeld al aan de kerst begonnen? Nu krijg je met kerstdecoratie nou eenmaal een gezellige sfeer in huis. Dezelfde komende tijd vaker gaan bloggen over interieur inspiratie met kerst. Zoek je dus nog inspiratie? Ik zocht het voor je uit, Ben je benieuwd? Lees dan eventjes verder..

☆ ☆ Kerst ideeën voor in huis op een rijtje ☆ ☆

Dit is de eerste kerst die ik in me eentje vier dit jaar, dus ik zoek nogal veel inspiratie op op het internet. Nou heb ik al wat spulletjes gekocht maar toch is het leuk om nog inspiratie op te doen, zo voert deze inspiratie ook uit. Ik kom heel wat leuke plaatjes tegen op internet, zo leuk dat ik zie heel graag met met jullie wil delen. Zoek het is nog leuke ideeën? Ik heb de mooiste plaatjes voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Benieuwd wat ik heb uitgezocht?

Hieronder heb ik ze voor je op een rijtje gezet..

 

– Zoals gewoonlijk heb ik van alle afbeeldingen een link gemaakt. Klik op de foto’s voor de bron.

Bron: Pinterest.com

 

Wegkwijlen bij ‘kerst’ interieur inspiratie

Hoe mooi zijn deze interieurs bij elkaar? Ik kan gewoon weg kwijlen bij deze mooie interieur inspiratie. Wauw wat fantastisch! Nu ik eenmaal een aantal dingen op een rijtje heb gezet wil ik toch nog een paar dingen zelf uitvoeren. Ben jij zelf ook al bezig met Kerst? Heb je bijvoorbeeld je kerstboom al neergezet? Ik hoor het graag!

Vinden jullie deze interieur inspiratie ook zo mooi voor kerst? Laat het me weten in de reacties!


  1. Hanneke Bergen zegt

    Hi Mellanie, De kerstdagen vind ik echt de allerleukste tijd van het jaar : ) & dan uiteraard vooral het moment dat het sinterklaasfeest geweest is en de kerstboom in de kamer mag staan! Ik ben alvast even op internet aan het rond kijken voor inspiratie, waardoor ik ook op jouw site terecht ben gekomen. Super leuke dingen zie ik hier allemaal voorbij komen. Ik vind foto nummer 5 echt geweldig. Hoop dat ik deze spulletjes ook allemaal bij elkaar weet te krijgen. Bedankt voor de inspiratie! Leuk : ) Fijne feestdagen toegewenst alvast! Groetjes Hanneke

    1. Mellanie zegt

      Hi Hanneke, Leuke webshop. Kunt u mij toevallig mailen? Thanks! En hetzelfde gewenst..

  2. Ricky zegt

    Ziet er prachtig uit chapeau ☃☃⛄⛇

  3. Stephanie zegt

    Hey
    Ptss is heel vervelend, spreek uit ervaring.
    Mede daardoor afgelopen weekend aan me kerstdorp begonnen.
    Eindelijk de gezelligheid in huis.
    Volgende week de rest van de lichtjes ophangen.

    Sterkte en succes
    Stephanie

    1. Mellanie zegt

      Hi Stephanie, sterkte!! Alles op zijn tijd 🙂

  4. Marjoke Roker-Muller zegt

    Super leuk en inspirerend…….dank je

    1. Mellanie zegt

      Geen dank, leuk dat uw het fijn vond!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.