Kerst voor een Simpel & Scandinavische interieur!

Ik hou gewoon van kerst kun je wel merken aan mijn blog, en dan hoe ik schrijf. Nou zijn er heel veel mensen die van het Scandinavisch interieur houden maar tijdens kerst zie je toch wel dat iedereen van een traditionele interieur houdt.nou kwam ik heel wat leuke en heel veel mooie Scandinavische interieur’s tegen die ik heel graag met jullie wil delen benieuwd naar deze artikel? Ik heb de mooiste interieur’s op een rijtje voor je gezet kijk vooral eventjes verder.

Simpel & Scandinavische interieur

Ik hou van een Scandinavische interieur maar tijdens kerst vind ik het misschien toch wel te gewaagd en te clean. Scandinavisch interieur staat bekend om een witte muur en vooral een schone ondergrond. Als je eenmaal de foto ziet dan zie je gelijk dat het een Scandinavisch interieur is maar je kunt het ook wel simpel noemen al zeg ik het zelf.

Kijk vooral eventjes verder..

 

 

– Voor de bronnen: klik op de foto’s.

Bron Foto’s: Pinterest.com

 

Ik hoor graag wat jullie van de Scandinavisch interieur’s vinden die je tijdens kerst kunt toepassen. Zelf vind ik dat het toch wel mooie interieurs tussen zitten en ideeën die ik graag zelf ook in mijn interieur wil toepassen. Eerlijk gezegd vind ik nog zo slecht nog niet ik vind het best mooi. Misschien een idee voor volgend jaar. Hou jij ook zo van Scandinavische interieur ik hoor het graag in die reacties!

 

Wat vind jij van deze beelden? Ik hoor het graag!


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.