Dé nieuwste Kneipp Douchegel met Arnica: die je spieren ontspant!

Jullie weten inmiddels wel dat ik een langdurige samenwerking met Kneipp heb, en dat ik op mezelf ben gegaan. Nou heb ik al een tijdje niks meer van hun ontvangen (natuurlijk wel me nieuwe adres doorgegeven!).. nou blijkt dus dat ze alsnog mijn ‘oude’ adres in het systeem hadden.. het gene waarvoor ik bang was is dus gebeurd. Gelukkig heeft Kneipp mij na een jaar eindelijk er contact over op genomen met mij! Dus.. er komen flink meer reviews van mijn Favoriete Doucheproduct op mijn blog! En vandaag neem ik een ‘apart’ product met jullie door..

Anica in een douchegel?!

Als je eenmaal Kneipp’s doucheproducten hebt gebruikt, weet je dat het hele fijne producten zijn. En de geur! Je wordt er serieus heerlijk wakker van, heerlijk fris en wel. Zoals het hoort bij Kneipp.

Daarom neem ik jullie direct mee met deze nieuwe geur van Kneipp Douchegels: Arnica. Die speciaal bedoelt is om de spieren te verzachten. Nou kende ik Arnica zelf van de zalf: dat is geloof ik een zalf tegen blauwe plekken.

 

 

En?!

Het is niet een geur wat je 1,2,3 van Kneipp bent gewend.. maar als je er eenmaal aan bent gewend is het toch best een fijne geur. Bloemetjes! Zelf ben ik van Kneipp gek op de Citroen en Manderijn geuren, die overduidelijke geuren.

Nou is Arnica dat niet, het is een simpele maar toch fijne geur. Ik hou van Kneipp, en ik ben dan ook trotse vertegenwoordiger van Kneipp ( niet echt, maar ik mag wel de nieuwste producten uitproberen ). Dat toch best fijn is, als je al van hun merk houdt.

 

Zou jij de nieuwste geur: Arnica gaan uitproberen? Laat het mij weten in de reacties!

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.