Inspiratie Do It Yourselfs met spullen van de Action!

Ik hou van de Action, ik kom er het liefste iedere dag.. helaas vind mijn portemonnee dat altijd zo’n minder idee. Ach, je leeft maar een keertje. Maar wist je dat je met spullen van de Action leuke en vooral Goedkope DIY (Do It Yourselfs) kunt maken? Op het internet kwam ik zoveel leuke ideeën tegen dat ik ze wel met jullie moest delen! Benieuwd naar de verschillende dingen die je kunt creëren met Action spullen, kijk dan vooral eventjes verder..

Action Verslaafd.. 😉

Nu het eenmaal bijna Kerst is, zag ik op het internet heel veel DIY’s en daar kwam ik o.a. leuke Action Do It Yourselfs tegen die je heel makkelijk kunt maken. Daarna ging ik direct op onderzoek uit: zal er meer Action creaties zijn? En ik kwam er zeker wel honderden tegen, wow! Ik ben natuurlijk heel blij verder gaan zoeken, en ik kwam een aantal super leuke ideeën tegen die ik wel móést delen. Benieuwd?

Hieronder zie je de inspiratie op een rijtje..

 

 

– voor de bronnen: klik op de foto’s, of zie onderaan de pagina.

 

 

Zelf gemaakte bijzettafel!

 

 

Wek potje: Met Gesso gedept. Daarna onderin opvul middel van de Action. Daarin de boompjes en de figuurtjes vast gezet. Led lampjes boven in het potje vast geplakt. Snoertje aan de achterzijde van het potje. Daarna strikje en plaatje. Klaar!

 

 

4x dienblad van de Action, geniaal! Dat is waarom ik fan ben van de Action 🙂

 

 

Oude schoenen opknappen met Muurvuller van de Action.

 

 

Kandelaars van de Action, plaats er een lampenkap op naar keus. Knip het pinnetje van de kandelaar en plaats hier een glaasje in voor een theelichtje.

Bron foto’s: Pinterest.com

 

Aaaaah, hoe geweldig zijn deze ideeën? Met heel veel van deze ideeën wil ik graag aan de slag, dus vertel maar met welke ik moet beginnen. Er zijn zelfs tegenwoordig speciale Facebook groepen zoals: Action Fan Pagina, hoe leuk?! Ik ben echt een Action Fan (kun je overigens wel merken…) maar ik ben niet de enige! Ik hoor graag in de reactie’s wat jij van deze ideeën vindt. Ik vindt het overigens ook leuk als je foto’s mee stuurt, dit kan in de Facebook Reactie box. Ik zie het graag tegemoet :-)!

 

Ben jij ook zo’n Action Fan? Ik hoor het graag!


 1. Yvonne zegt

  Hoi,heel erg bedankt voor de super ideeën, ben er zo blijmee,vooral met de dienbladen etagere,zo gaaf gr yvonne

  1. Mellanie zegt

   Bedankt Yvonne, wat lief! 🙂

 2. alda zegt

  Mellanie wat een geweldige blog Complimenten..
  Net als jou ga ik graag naar de Action
  Voor al hun geweldig leuk spulletjes om er creatief mee bezig te zijn.
  Al mij creaties had ik op een website verzameld
  maar deze bestaat helaas niet meer (weinig bezocht ).

  Ik ga zeker je blog met plezier volgen..

  Groetjes alda

  1. Mellanie zegt

   Thanks! 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.