Ik testte nieuwe ‘kerstlipkleuren’ van The Body Shop!

Laatst kreeg ik een leuk mailtje via een PR-bureau kreeg ik een leuk pakketje van The Body Shop! Nu weet ik natuurlijk nooit wat er gaat komen wat het natuurlijk ook zo leuk maakt. Maar toch best spannend! In afwachting ontving ik laatst dit leuke pakketje.. En natuurlijk maakte ik direct de foto’s voor jullie. Zijn jullie dus benieuwd naar deze nieuwe kleuren die net uitgebracht zijn? Kijk dan vooral eventjes verder..

☆ Ik testte 8 verschillende ‘kerstlipkleuren’ van The Body Shop ☆

Nou ben ik qua pakketjes wel gewend dat ik er veel krijg, maar ik maak ze nog steeds allemaal open om te reviewen. Dit doe ik altijd vrijwel direct, natuurlijk ben ik geen visagiste. Alhoewel ik binnenkort wel met die studie verder ga.. hopelijk steek ik er dan een beetje van op ik ben benieuwd. Nu even terug op de lip kleuren: Toen ik het ‘pakketje’ kreeg wist ik niet wat ik zag, ik kreeg er niet 2 of 3 nee gelijk 8 verschillende soorten. 4 Liquids en 4 normale Lipsticks de kleuren zagen er al direct goed uit, althans de verpakking.. benieuwd wat ik er nog meer van vindt?

Ik testte o.a. deze kleuren:

☆ Paris Peony 022 Matte Lip Liquid
☆ Sienna Rose Colour Crush Matte Lipstick
☆ Tahiti Hibiscus 016 Matte Lip Liquid
☆ Crete Carnation 030 Matte Lip Liquid
☆ Goa Magnolia Matte Lip Liquid
☆ Sydney Amaryllis 014 Matte Lip Liquid
☆ Sicily Iris Matte Lip Laquer

 

Kijk vooral eventjes mee..

img_6021

 

☆ Paris Peony 022 Matte Lip Liquid ☆

Deze roze lipkleur maakt mij totaal niet barbie-achtig, dit heb ik namelijk best snel omdat ik ook blond haar heb. Ik vindt het een beetje oud-roze achtige kleur, die mij eindelijk ook niet misstaat! Gelukkig maar want alle roze lipsticks die ik in mijn stash heb vindt ik persoonlijk niet mooi. Eindelijk heb ik dus een kleur die ik zelf ook mooi vindt!

 

img_6024

 

☆ Sienna Rose Colour Crush Matte Lipstick ☆

Deze licht-bruine kleur vindt ik erg mooi, vooral ook omdat het niet heel erg opvalt maar toch subtiel een mooi kleurtje op je lippen geeft. Ja! Deze lipstick vindt ik erg mooi, en goed te combineren met verschillende outfits. Al zeg ik het zelf.

 

img_6039

 

☆ Tahiti Hibiscus 016 Matte Lip Liquid ☆

Deze Liquid vindt ik persoonlijk heel erg ‘kerstachtig’ en dat maakt mij erg blij! Ik vindt sowieso rode kleuren mij erg goed staan, dit is voor iedereen natuurlijk persoonlijk. En meestal weet jij zelf ook wel wat je goed staat en wat niet, staat jou ook rode kleuren mooi? Ik hoor het graag…

 

img_6053

 

☆ Crete Carnation 030 Matte Lip Liquid ☆

Wauw! Eigenlijk vindt ik alle kleuren wel iets moois hebben. Deze nude-achtige kleur vindt ik net zoals de andere kleuren goedgekeurd, waarom? Ik vindt het sowieso al heel erg fijn dat als je een lipkleur iedere dag gewoon kunt dragen zonder dat je je outfit aan moet passen omdat je een ‘opvallende’ kleur op hebt. Niet dat ik een opvallende kleur niet fijn vindt, maar het zorgt er wel voor dat je niet alles aan kunt. Drama! Maar met deze lipkleur kom je zeker de winter door.

 

img_6061

 

☆ Goa Magnolia Matte Lip Liquid ☆

Deze Matte Liquid vindt ik persoonlijk wel heel erg opvallend, maar toch heel mooi. Je hebt voor deze Liquid gelukkig maar een laagje nodig, en je brengt hem heel fijn aan wat ik echt top vindt! Ook deze kleur zie ik echt als mijn persoonlijke favoriet.

 

img_6067

 

☆ Sydney Amaryllis 014 Matte Lip Liquid ☆

Ik weet het zeker… deze kleur ga ik dragen tijdens de kerstdagen! Ik vindt hem opvallend, maar toch iets moois hebben waardoor je deze kleur makkelijk kunt dragen tijdens de kerst. Aaaaah! Ik kan met deze kleur eigenlijk al niet meer wachten op de kerstdagen… hoe mooi is deze kleur?

 

img_6073

 

☆ Sicily Iris Matte Lip Laquer ☆

Deze lipkleur is heeeeeeel opvallend, zelf zal ik deze kleur dan ook niet ‘vaak’ dragen. Ik hou persoonlijk wel van dit soort uitdagende kleuren, maar mijn ouders keuren dit eigenlijk af. Me moeder vondt mij te ‘bleek’ om deze kleur te dragen. Dankjewel mam! Ik vindt jou ook heel erg lief :-).

 

artikels3

 

Conclusie

BE THE KING OF CHRISTMAS! collectie is vanaf heden al te koop in de webshop van The Body Shop o.a. hier (link niet gesponsord!). Ik vondt deze lip kleuren heel erg goedgekeurd, meer als zelfs. Ik vindt ze zo mooi, dat ik iedere dag zeker niet kan kiezen welke ik nou eigenlijk op wil doen.

The Body Shop heeft ter ere van hun 40ste verjaardag en onze inzet in de strijd tegen dierproeven, hebben we besloten om in de meest feestelijke periode van het jaar deze nieuwe campagne te onthullen. De collectie bevat niet alleen ‘lipsticks en liquids’ maar ook andere items die je in hun webshop kunt verkrijgen.

Hieronder heb ik nog een aantal conclusies op een rijtje gezet voor jullie:

☆ De kleuren zijn goed aan te brengen, 1 laagje is genoeg

☆ Het voelt heel goed aan, en het droogt je lippen niet uit.

☆ De opvallende kleuren zijn goed te dragen tijdens kerst

Ho, Ho, Ho!

De kerstcollectie van The Body Shop® is vanaf heden verkrijgbaar via de webshop en in de winkels van The Body Shop®  m.u.v. de outlets.

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.