Mijn Haarlook voor tijdens deze Kerstdagen met L’Oréal!

Nou kreeg ik onverwachts een pers pakketje binnen,wat natuurlijk heel leuk is overigens! Van L’Oréal een groot merk heel erg bewonder, wie had dat ooit gedacht nou ja zo vind ik het nog steeds heel erg onbereikbaar dat dit soort merken mij nu benaderen voor samenwerking. Nou heb ik deze producten gekregen van L’Oréal van het merk Elnett of ik een haarlook Wilde creëren samen met jullie. Natuurlijk wil ik dat, benieuwd? Ik heb mijn twee haar looks op een rijtje voor je gezet. Fijne kerstdagen!

  • Fijn Kerstfeest

Hebben jullie een beetje een fijne kerst? Ik hoop van wel, als je even niks te doen hebt dan kun je deze blog zeker even bekijken ik heb een niet al te lang voor je gemaakt maar wel leuke foto’s toegevoegd. Benieuwd naar mijn haar looks? Kijk dan even verder..Wat ik toch zo met het haar heb..

Zelf heb ik de opleiding kapster gevolgd niet iedereen weet dit hiervan heb ik toch een diploma heb behaald, maar dit is al een aantal jaren geleden, als ik dus weer aan de slag wil moet ik weer een aantal nieuwe opleidingen volgen. Toch is het mijn passie om met haar en make-up bezig te zijn.

Daarom vind ik het zo fijn omdat ik met meerdere beroepen toen bezig was en eigenlijk niet is wat ik nou precies wilde, dit nu op mijn blog uit te voeren door verschillende artikel te maken die mij aanspreken. Ik ben je er heel erg blij mee want zo hoef ik toch geen keuze te maken en doe ik wat ik leuk vind.

Ik ben blij met de looks die ik heb gemaakt, en ik hoop dat jij een fijne kerstfeest deze dagen beleefd… Zelf makkelijker beste ervan, want twee familieleden gaat het helemaal niet goed mee. Alsnog fijn kerstfeest!

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.