Mijn outfits voor de Kerstdagen op een rijtje gezet!

Een van mijn aller eerste blogs waren kerstblogs, waarin ik liet zien was mijn outfit was voor kerst. Ik kwam een van deze Posts laatst tegen en het leek me wel eens weer leuk om het weer te delen. Zelf vond ik het namelijk heel leuk om terug te zien hoe ik toen op dat moment uitzag, dat is leuk voor later zeggen ze dan. Daarom heb ik vandaag weer mijn outfit voor kerst voor jullie op een rijtje gezet ik heb een aantal leuke foto’s gemaakt althans dat vind ik zelf. En ik hoop dat jij ook een fijne kerst beleeft! Fijn Kerstmis!

Pak uit met je outfits!

Ik hou van de kerst ik kan dan echt uitpakken met je outfits, door de leukste outfits te laten zien en niks is te gek tijdens kerst. Al doe je een glitter jurkje aan iedereen vind het het wel leuk. Doe dus vooral aan wat jij het meest comfortabel of het leukst er uit vind zien! Ik hoor ook graag wat jij aan doet tijdens de kerst. Hier onder heb ik mijn outfit op een rijtje gezet.

  • Kijk dus vooral eventjes verder..

 

 

  • Kerstavond

Het is traditie in ons familie dat we tijdens de kerst avond naar de kerk gaan, ik wil dan niet om kort jurkje aan maar ik heb gekozen voor een panty met een lange glitter rok, met een leuk topje ben er nog niet precies over uit wat ik aan doe met een mooie glitter jasje ik heb daar onder mooie hakjes en ik heb eigenlijk twee soorten hakjes gekocht ik moet straks nog even kijken wat ik dan precies aan doen dit wil ik zien op kerst avond zelf. Dit leek me wel leuk om aan te doen.

 

 

  • 1ste kerstdag

Eerste kerstdag gourmetten ik en mijn ouders thuis bij mij, ik heb dan ook gevraagd om de meest comfy outfit aan te doen ik heb je voor een lekkere lange lange trui wat vooral heel erg warm is voor de kerst al klaar liggen helaas heb ik dit niet gefotografeerd maar ik zal het wel heel eventjes nog op mijn Instagram zetten. En je onderdook dan gewone simpele panty aan en het maakt dan ook eigenlijk niet uit of ik nou hakjes aan doe of niet zelf zit ik te denken zelf aan ballerina schoenen.

  • 2de kerstdag

Tweede kerstdag gaan we uit eten met de familie, mijn vriend zou dan eigenlijk meegaan maar het is toch Chaotisch voor hem omdat hij ook nog de dag daarvoor in een hotel moet blijven slapen. Ik vind het niet erg dus ik heb mijn ouders gaan samen uit eten bij een all you can eat restaurant, lekker eten tot we daar maar neer vallen zeg maar. Daarom heb ik gekozen om een leuk zwarte glitter jurkje met doorzichtige mouwen aan te doen met daar onder een panty en simpele hakjes en misschien ook wel een blazer over aan maar dan moet dan even kijken wat de situatie is :-)!

Wat doe jij aan tijdens de kerstdagen? Ik hoor het graag in de reacties!

#, #, #, #, #