Van Minimalistische Interieur naar dé Fashion Trend!

Minimalistisch, je houdt ervan of niet. Ik vind het wel leuk.. maar het hoeft van mij niet té wit te zijn of té weinig spullen. Het moet wel gezellig blijven. Nu ik met het Minimalistische interieur bezig was bedacht ik me iets: Je hebt ook de Minimalistische Fashion inspiratie, dus… ik ging natuurlijk direct weer aan de slag! En kwam een aantal fijne trends tegen, benieuwd naar de trends? Kijk dan vooral eventjes verder!

Grijs, en zwart en natuurlijk wit! Dit is wat ik zelf bij het minimalistische fashion denk. Deze kleuren kleden natuurlijk ook af, maar ik hou niet van té kun je wel merken.. Daarom denk ik dat kleur op zijn tijd ook heel erg fijn klinkt.

Ik ga me meer bezighouden met Mode & Trends

Hieronder ging ik natuurlijk weer voor jou aan de slag, voor de fijnste fashion inspiratie op een rijtje. Het is eigenlijk een tijdje geleden dat ik me bezig heb gehouden met ‘Mode & Trends’, een of andere manier vind ik andere onderwerpen leuker.

Maar dat neemt niet weg dat ik een passie voor Fashion heb. Ik beloof jullie dat ik in de toekomst me meer bezig ga houden met verschillende onderwerpen, en.. ik ga me meer bezighouden met mijn ‘blog’ om up-to-date te blijven moet je me natuurlijk blijven volgen! Dit kan op verschillende Social Media kanalen.

  • Hieronder heb een aantal fijne ideeën voor je op een rijtje gezet:

 

– Bron Foto’s: Pexels.com

 

Wat vind jij van de Minimalistische Fashion Trend? Ik hoor het graag in de reacties!


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.