OOTD: Outfit of the Day

Vandaag heb ik voor jullie een OOTD of terwijl: Outfit of the day. Dit is de eerste keer dat ik dit doe en ik hoop dat jullie het leuk vinden om naar te kijken. De winkels waar ik de kleding heb gehaald staan onder de foto’s. Dus lees snel verder…

Jasje: H&M

Outfit of the day

Jurkje: H&M
Er hoort hier een riem bij maar die ging onwijs snel kapot Helaas!

Panty: Primark
Ik kan de Primark Panty’s onwijs aanraden. Primark kleding wat minder die gaan zo snel kapot.. Maar de panty’s heb je in verschillende dikte en ik heb als het goed is de dikste versie. Er zit heel handig al een sokje aan vast dus hij is lekker warm!

Schoenen: Loavies.nl

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om naar te kijken. Als jullie meer OOTD willen laat het dan even weten in de comments!


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.