Restaurant Aanraders in regio Den Haag

Ik ga niet al te vaak uit eten, en als ik uit eten ga eet ik het liefst iets lekkers (Hiermee bedoel ik natuurlijk geen MAC, alhoewel dat best lekker is). Nee, ik hou van lekker en goed eten. Omdat ik al heel mijn leven in Den Haag woon, heb ik een paar restaurants verzameld die ik het beste vind. Omdat ik niet al te vaak uit eten ga, of iets afhaal. Kan ik natuurlijk niet alle beste restaurants aan jullie vertellen, maar ik weet wel een beetje welke restaurants waar je heerlijk kunt eten.

Ik deel vandaag niet alleen alle restaurants mee aan jullie, maar ik deel ook een App. Een App waarmee je korting krijgt op je favorieten Restaurants. Voor slechts €39,95 ga je 1 jaar lang heerlijk uit eten met 25% korting. Wauw, heerlijk korting! Hiermee krijg je zeker 25 procent korting op je favorieten restaurant. Deze tip deel ik met jullie, omdat ik natuurlijk graag wil dat jullie ook korting ontvangen. Bovendien krijg je heel veel korting dankzei mij :-), vooral als je vaak uit eten gaat is deze tip voor jou bedoeld! Hieronder vind je meer over mijn Favorieten Restaurants in regio Den Haag:

 

chou2493-jpg20141124-25952-1ntuheo_original

De Gouden Wok

De Gouden Wok ken je waarschijnlijk wel vanuit andere steden in Nederland. De Gouden Wok bevindt zich in het Zuiderpark, en heeft eigenlijk alles wat iedereen lekker vind. Het is een All You Can Eat Restaurant ( O, wat hou ik ervan! ), die echt alles heeft. Van Grote Garnalen tot Vlees, zelfs een Sushi afdeling. Zelfs nu bij het typen krijg ik al honger! Ahhh. Hier kun je al eten vanaf € 25

 

dechinesemuur_interieur_tanyavanleeuwen_tuinkamer-960x446

De Chinese Muur

Net zoals de Gouden Wok in het Zuiderpark, heeft ook de Chinese Muur voor ieder wat wils. De Chinese Muur ligt achter Drievliet (Pretpark), dus na een dagje Drievliet kun je hier heerlijk vertoeven. Toeristen weten hier niet vanaf, en daarom deel ik deze tip met jullie. Iedereen in Den Haag die van All You Can Eat houdt heeft hier ooit wel eens een keertje gegeten. Hier kun je al eten vanaf € 25

 

The-Penthouse-restaurant-view

The Penthouse

The Penthouse valt onder het duurdere Segment, maar je kunt hier heerlijk eten. Ook houden ze hier heerlijke Evenementen zoals Moederdag Party’s en PopCake Party’s. Het wordt ‘The Penthouse’ genoemd omdat het is gelegen op de 42ste verdieping ( The Hague Tower), midden in het Centrum van Den Haag. Lunchen, Diner alles is mogelijk. Vaak is er op zaterdagavond een live DJ wat je niet vaak ziet! Hier kun je al eten vanaf € 42

 

Korting is leuk!

TastyClub is de eerste digitale dinerclub met vaste kortingen. Wij hebben een zeer handige en innovatieve app ontwikkelt die je in staat stelt waanzinnige nieuwe restaurants te ontdekken en je snel en gemakkelijk navigeert naar de dichtstbijzijnde restaurants, lunchrooms of bars. Wij bieden standaard 25% korting op de gehele rekening, inclusief dranken en hebben daarnaast een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod van de lekkerste en gezelligste restaurants. Doe inspiratie op, ontdek verborgen pareltjes bij jou in de buurt en bezoek de leukste hotspots.

Weg met de tijdelijke acties die toch niet gemakkelijk werken. Heerlijk eten en genieten van een avondje uit, voor een standaard lagere prijs én zonder benodigde voorbereiding. Je kiest een restaurant uit op de TastyClub app, reserveert een tafel en vermeld TastyClub, wanneer je in het restaurant bent en de rekening vraagt laat je jouw digitale kortingspas op je smartphone zien. Zo eenvoudig werkt het!

 

Welke Restaurants raden jullie aan?

 

* Dit artikel is in samenwerking gemaakt, zie: Disclaimer voor meer informatie.

Bekijk Zie meer

4 Reacties

 1. typischwinnifred Zegt

  In Den Haag heb je Keraton Damai, een Indonesisch huiskamerrestaurant. Wil je authentiek Indisch eten, dan ben je daar op je plek. Vriendelijkheid al om en het eten is echt niet te versmaden !

  1. Mellanie Zegt

   Klinkt goed! 🙂 ga er een keer een kijkje nemen!

 2. Merel Teunis Zegt

  Wat een prachtige site heb je! En heel handig deze tips, ga toevallig binnenkort een weekendje naar Den Haag dus ik neem dit mee. Geniet van deze zonnige dag!

  Liefs, x
  http://www.merelteunis.nl
  Een persoonlijke lifestyle blog met dagelijks nieuwe artikelen over de kleine dingen in het leven, inspiratie, beauty, wanderlust, food & health.

  1. Mellanie Zegt

   Hi Merel,

   Wat een lieve compliment! Ik ben Grafisch designer dus ik zie dit echt als een kroon op mijn werk.

   Thanks! xo

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.