De ‘compressed’ deodoranten én Zero 0% douchegel van Sanex!

Sanex, we kennen dit merk wel allemaal. Tegenwoordig zitten alle producten vol met chemische toestanden waar wij niet op zitten te wachten. Dit is slecht voor je huid en het milieu, iets waar Sanex tegen strijd met hun lijn: Zero 0%. Omdat ze hun lijn uitbreiden met een paar nieuwe producten, mocht ik een aantal producten uitproberen. Zelf heb ik nogal een gevoelige huid dus ik hoop dat deze producten hun best doen, voor mijn huid. Hieronder zie je mijn mening, over deze nieuwe producten..

Deodorants & Douchegels

De Douchegel kent iedereen wel: de fijne douchegel die er ‘normaaltjes’ uitziet maar fijn werkt voor de huid. Naast deze Douchegel hebben ze nu ook 3 nieuwe deodoranten uitgebracht, 0% parfum + aluminium en parabenen. Nu in compressed (mini) variant, makkelijk voor onderweg en fijn om je eventjes op te frissen.

 

 

De Deodoranten ruiken fris, en wat ik niet had verwacht is dat ik ze eigenlijk best fijn vindt werken. Zelf gebruik in namelijk nooit Sanex, een merk waar ik zelf nooit aan had gedacht.. (Shame on me!) nee serieus: deze Deo werkt heerlijk verfrissend en geeft mij gedurende de dag dat frisse gevoel.

 

 

Na het sporten vind ik deze flacons eigenlijk nog fijner werken, ook omdat het zo makkelijk mee te nemen is. En je echt dat frisse gevoel geeft waar andere deo’s misschien net iets te kort doen.

Naast de drie compressed deodoranten kreeg ik ook een stick opgestuurd. De sticks vindt ik opzicht ook wel fijn werken, dit zeg ik omdat ik normaal ook niet weg ben van Sticks. Maar.. in de zomer werken ze bij mij wel wat net fijner, vooral bij het warme weer. Handig in gebruik en gewoon fijntjes.

 

 

Wat vindt ik van deze producten van Sanex?

Ik vindt deze producten erg fijn, niet perfect maar ze geven mij wel dat fijne en frisse gevoel overdag. Ik ben tevreden met de werking van deze producten en ze zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen. Perfect gewoon! Deze producten zijn o.a. te koop bij de Kruidvat en andere drogisterijen of natuurlijk online.

Kende jij al de producten van Sanex?

* De producten die hierboven zijn vermeld zijn gekregen, zie: Disclaimer voor meer informatie.


  1. Babs zegt

    Sanex is een prima merk, zeker als je geen chemische stoffen in je oksels wilt spuiten.
    Ik heb een keer de deodorant en de douchegel gekocht, de geur vond ik iets minder.

    1. Mellanie zegt

      Helemaal waar Babs! Ik vind het best fijn werken, maar inderdaad zonder parfum ruikt het nergens naar. 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.