Het werd weer eens tijd voor.. landelijke interieur inspiratie

Zelf hou ik van het ‘landelijke’ interieur, heel mijn huis is hiermee versierd. Haha! Nee serieus, ik kan er gewoon niet omheen. Ik vind het gezellig en sfeervol. Om inspiratie op te doen gebruik ik meerdere website’s zoals Pinterest maar ook normale webshops kunnen mij inspireren. Soms hoef je niet te kopen, zodra je inspiratie op doet kun je later alsnog een beslissing maken om iets leuks te kopen. Op het internet kwam ik een super leuke landelijke webshop tegen, benieuwd naar wat ik allemaal vindt? kijk dan vooral eventjes verder..

Landelijke inspiratie met Sfeerleven.nl!

Zo kwam ik op het internet: Sfeerleven.nl tegen. Het zag er onwijs goed uit, en daarom maak ik er een super leuk artikel voor jou van. Sfeerleven is namelijk een webshop voor het landelijke interieur, ze verkopen voornamelijk Clayre & Eef en hebben een online woon- en decoratieassortiment met meer dan 15.000 woonaccessoires zodat je altijd slaagt.

Dit artikel betreft een samenwerking

Als ik inspiratie opdoe, kijk ik altijd of ik er een leuk artikeltje van kan maken. Dit heb ik namelijk al een tijdje niet meer gedaan (voornamelijk alleen via Pinterest), dus het werd weleens weer tijd om leuke producten te delen samen met jou! Benieuwd naar de producten, die mij aanspreken? Kijk en geniet!

 

CLAYRE & EEF MAND (2) 68X38X35/61X31X28 CM / 106,50,- / Link

Manden zijn een must in een landelijke interieur, bovendien kun je er ook nog eens spulletjes in kwijt die jou weer in de weg staan. Pluspunt dus!

CLAYRE & EEF FOTOLIJST 13X17/7X10 CM / 10,50,- / Link

Ik hou van fotolijstje, heel mijn huis staat vol met leuke momenten met mijn familie. Als het ook nog eens in een leuk fotolijstje zit, heb je zelf ook nog eens iets leuks om naar te kijken.

CLAYRE & EEF LANTAARNSET (2) 30X20X54/24X15X40 CM / 79,95,- / Link

Hoe geweldig is deze lantaarns wel niet? Ik vindt ze zo geweldig!

CLAYRE & EEF KLOK Ø 60X3 CM / 47,95,- / Link

Ik zoek al een tijdje zo’n mooie grote Clayre en Eef klok, Riviera maison heeft er namelijk eentje die is zo geweldig! Fans weten waar ik over praat. Deze klok heeft er wat mij betreft ook iets weg van. Daarin tegen is deze klok ook niet zo duur als RM, ik vindt hem helemaal geweldig! Wauw. Voor 47,95 heb je al zo’n mooie klok, ik wil hem!

Sfeerleven.nl

Toen ik via Google deze fantastische webshop tegen kwam, wist ik het. Ik heb eindelijk weer mijn nieuwe webshop gevonden, een webshop die nu zeker in mijn top-3 met leuke landelijke webshops staat. Door hun lage prijzen, met goede kwaliteit-producten ben ik om.

Van meubilair tot textiel en sanitair ze verkopen eigenlijk heel veel. Iets waar ik heel erg blij van wordt, ik ga zeker in de toekomst iets bestellen. Het liefst doe ik dat al gelijk. Ik deel graag met jou deze webshop zodat jij er ook van kunt profiteren. Het is zeker een kijkje waard!

Wat vindt jij persoonlijk van het ‘landelijke stijltje’?

Bekijk Zie meer

2 Reacties

  1. Charlotte Zegt

    Superleuke klok!!

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.