Mijn hond Lucca kreeg voor dierendag de Snuffelbox!

Vandaag 4 oktober 2016, is het dierendag. Voor de verandering maak ik een extra artikel vandaag, omdat mijn lieve Hondje Lucca een Snuffelbox heeft gekregen! De Snuffelbox is eigenlijk een soort van Beautybox maar dan voor honden, zo krijg je een betere beeld wat het nou eigenlijk inhoud. Ook kun je deze box iedere maand of zelfs per kwartaal aanvragen, leuk toch? Heb je ook een lieve hond? Dan is deze box zeker iets voor jou! Kijk dus vooral eventjes verder..

Wat houdt de Snuffelbox in?

Lucca kreeg deze maand een leuke Snuffelbox opgestuurd, en deze maand was het een ‘Limited edition’ editie waarin er leuke en handige producten in zitten ter waarde van € 50 ,- die je bij Snuffelbox al kunt krijgen voor € 39 ,-. Je krijgt dan een exclusieve box met verschillende producten voor je hond erin, je krijgt dus iedere maand of kwartaal dus een verrassing voor je viervoeter.

 

img_5849

 

Wat ik het leuke vind aan deze boxen is is dat ze heel erg variëren, niks is iedere maand of kwartaal hetzelfde en dat maakt het ook voor jou en je hondje zo leuk. Wat ook erg leuk is dat je ook een Verjaardag box kunt aanvragen, en hebben ze meerdere themaboxen.

Snuffelbox ondersteunt tenslotte ook nog eens verschillende asielen, goede doelen, en stichtingen voor Honden. Dat doen zij ondermeer door 10% van de winst te doneren, wat ik een super goed iniatief vind van Snuffelbox.

 

img_5851

 

Omdat de producten zo uniek zijn kun je je hondje iedere maand steeds verrassen. Overigens zijn de boxen voor kleine, middel, en grote honden verkrijgbaar. Je kunt dus iedere hond blij maken, net zoals Lucca vandaag heel erg blij werd van de Snuffelbox.

Lucca kreeg dus vandaag speciaal op Dierendag de speciale ‘Limited edition’ box opgestuurd, toen ik het pakketje kreeg ging ik direct aan de slag. Benieuwd wat Lucca de Hond ervan vindt? Ik heb een aantal leuke foto’s gemaakt, die vindt je hieronder. Óók vindt je hieronder of Lucca tevreden was, dus kijk vooral eventjes verder:

Wat vond Lucca van de box?

Voordat de box open kon worden gemaakt, zat Lucca direct al aan het pakketje te snuffelen. Honden zijn niet gek, en daarom ging hij direct snuffelen aan het pakketje. Ik kon direct al zien aan Lucca dat hij het geweldig vind, sterker nog toen het pakketje open ging wist hij niet waar hij moest beginnen. Snoepjes, eten, of speeltjes? Hmm.. moeilijk!

 

img_5862

img_5866

 

Met deze dierendag box van Snuffelbox heb ik Lucca heel erg blij gemaakt. Nadat de box geopend was ging Lucca direct aan de slag, spelen vindt hij het allerleukst. Maar de botten roken ook super lekker, toen hij ineens met een bal in zijn mond stond en ook nog met de knuffel tegelijk aan het spelen was. Waarom kiezen? Als je alles tegelijk kunt doen! Ik geef hem groot gelijk, het is tenslotte dierendag.

De verpakking maakt iedere mens eigenlijk heel erg blij, want zeg nou eerlijk: honden maakt het echt niet uit in welke verpakking het zit. Op de doos zit een sticker met daarop: maak voordat je deze Snuffelbox opent een filmpje en zet hem op onze Facebook-pagina, je krijgt dan nog een extra speeltje opgestuurd. Superleuk!

 

img_5868

img_5869

 

Wat zit er in deze ‘Limited edition’ Snuffelbox?

Iedere maand varieert de box natuurlijk, dus ik kan niet aangeven wat er volgende maand in de Snuffelbox zit. Wat ik juist uniek vindt, dan blijft het altijd een verrassing voor jou en je viervoeter. In deze Snuffelbox zit o.a. dit:

– Fresh Breath Strips van Good Boy

– Gezonde Kruidenthee voor je Hond van Woof & Brew

– Shampoo & Conditioner van Armitage

– Johnson’s Gentle Steamed Petfood

– Gnaw-a-bone van Good Boy

– Face Balls van Good Boy

– Funny Meerkat van Good Boy

– Quacking Duck van Barkington

 

img_5852

 

Conclusie

Deze Limited edition Snuffelbox is uiteraard helemaal goedgekeurd door Lucca. Ik ben helemaal overtuigd van dit concept, je maakt je viervoeter ieder maand of kwartaal heel erg blij kan maken. Zo hoef je je snoepgoed voor je hond niet meer los te kopen, en krijg je iedere maand steeds meer variatie en kom je er natuurlijk achter wat je hond nog meer lekker vindt dan altijd meer van ‘hetzelfde’ snoep of hondeneten.

Ik vindt het zeker een aanrader om het bijvoorbeeld per kwartaal of eenmalig aan te vragen voor je viervoeter.

Prijs & Links

Eenmalig € 35 ,- per Kwartaal is € 29 ,-

Link Snuffelbox

Fijne dierendag iedereen!

3 Je vind dit leuk

Bekijk ook Zie meer

2 Reacties

  1. Kim zegt

    Wat een goed initiatief! En Lucca is een schatje zeg 🙂

Laat jou mening weten

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.