Tips voor de leukste Feestoutfits!

Feestkleding in alle verschillende soorten, maten, kleuren, enzovoort. Vandaag ga ik het hebben over de leukste Feestkleding die je kunt dragen tijdens Carnaval of misschien op een geinig feestje, er is altijd wel een gelegenheid wanneer je snel even feestkleding moet regelen. Er zijn zat aan Feestwinkels maar hebben ze alles? Precies die ene outfit missen ze, die je nog aan wilde trekken tijdens die leuke feest. Deze webshop waarover ik het nu ga hebben is misschien wel een leuk ideetje voor volgend jaar 2017 carnaval?

Met mijn blog kan ik alle kanten op, zo ook richting de Feestoutfits. Ik kwam namelijk een super leuke webshop tegen: FeestwinkelXL is een Webshop die online Carnaval/Feest Kleding verkoopt. Feestkleding in alle verschillende soorten, maten, kleuren, etc. etc. Superleuke feestkleding dus, misschien een leuk ideetje voor volgend jaar 2017 carnaval? In ieder geval, ik heb voor jullie een paar leuke items op een rijtje gezet. Kende je de Webshop nog niet? Kijk dan even verder, het is zeker de moeite waard!

Ik heb een paar leuke items voor jullie op een rijtje staan, dit zijn echt mijn favorieten outfits die je kunt dragen! Natuurlijk hebben FeestwinkelXL nog veel meer in hun Webshop staan.

60858_15

Holbewoner Kostuum / Link

Voor € 13,95 heb je al een grappige Holbewoner Kostuum, met gave laarzen eronder kun je de volgende Carnaval ermee door komen! Wie wilt nou niet een grappige Holbewoner Kostuum (Neem dit niet te letterlijk, het gaat om het idee!) Voor Carnaval of een feest is dit Perfect.

7227f_a_1

Vrouwelijke Gangster / Link

Ik vond dit echt een super grappige outfit om te dragen tijdens Carnaval. Je kunt een Vrouwelijke Gangster zijn voor één dag, wie wilt dit nou niet? Ik vond hem in iedergeval super grappig. Deze outfit heb je al voor € 41,95

60190_3

Roodkapje / Link

Let op: Dit is een maatje meer kostuum (Alleen XL). Als Disney Fan kun je je helemaal uitleven in deze webshop! Want voor Disney fans kun je je hart luchten, als het Carnaval kun je verkleed als verschillende soorten Disney Karakters! Ik vond deze Disney Roodkapje het leukst! Dit is de duurste outfit van allemaal: € 57,95

Feestwinkel XL

Wat mij opviel aan de Webshop is dat de outfits die ze hebben helemaal niet duur waren, zo heb je de grappigste kleding voor weinig. In een ‘Normale Feestwinkel’ is de feestkleding meestal erg duur, in deze webshop niet! De naam zegt het al, deze webshop waarover ik het ga hebben verkoopt namelijk echt álles. En als ik zeg alles, bedoel ik alles! Zoek je net die ene outfit? Die hebben ze vast wel in hun webshop staan! Van Horror tot Fantasie, van Rock tot Punk. Ook hebben ze hele leuke items, zoals je waarschijnlijk hierboven wel hebt gezien. Wat ik zo leuk vind aan de Webshop is de TV/Film superhelden, in deze categorie vindt je namelijk echt alles wat je ooit weleens voorbij hebt zien komen. En ik denk dat deze webshop zich hiermee ook onderscheid. Daarom vind ik FeestwinkelXL de leukste Feestkleding-webshop!

Dit artikel heb ik in samenwerking met FeestwinkelXL gemaakt

Van welke outfits, vinden jullie het leukst? En wat doen jullie aan tijdens Carnaval?

Bekijk Zie meer

3 Reacties

 1. Lee Zegt

  Erg leuke feestoutfits, vooral die laatst ziet er erg leuk uit haha xx

 2. Roos Zegt

  Super goede tips! Wat ik leuk vind is dat je outfits van allerlei verschillende prijzen benoemd. Ik ga meestal verkleed in meerdere pakjes met carnaval, dus heb liever 3x een goedkope outfit dan 1x een dure.

  1. Mellanie Zegt

   Leuk Roos! Ik zie dat je ook een webshop hebt, kun je mij een mail sturen? :-)!

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.