Waarom lip fillers zo trendy zijn

Ja, waarom is het zo ongelooflijk trendy om je lippen te laten vergroten? Tamelijk overbodige vraag eigenlijk. Kijk maar eens om je heen. De meeste vlotte, superbekende mensen laten wel iets aan hun uiterlijk doen en lippen vergroten hoort daar natuurlijk bij.

Kardashians

Kijk maar eens naar Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, voor wie dat nog niet wist. Van een bang vogeltje is zij nu een trendy ster geworden met een eigen cosmeticalijn. Chapeau hoor!

Aanvankelijk deed Kylie er nogal geheimzinnig over en ontkende alles maar tijdens een aflevering van ‘Keeping Up with the Kardashians’ vorig jaar, vertelde zij dat ze regelmatig haar lippen met fillers laat injecteren. Kylie was nog maar 16 jaar toen ze met lip fillers voor vollere lippen begon.

Ze vertelde dat ze heel erg onzeker is en dat dat ooit allemaal begon toen ze in de brugklas zat en met een jongen zoende. Hij zei toen dat ze echt goed kon zoenen, maar dat ze wel erg dunne lippen had. Daar werd ze erg kwaad over. Vanaf dat moment had ze ook het gevoel dat alle jongens vol afschuw naar haar lippen keken en nooit met haar zouden willen zoenen.

Dit artikel betreft een samenwerking

De realityster, die keihard aan het werk is om haar eigen cosmetica lijn ‘Kylie Cosmetics’ te promoten, heeft de eerste keer dat ze haar lippen liet vergroten er met niemand over gesproken. Ze was nog niet eens 17 jaar en wilde niet dat iemand er van wist. Ze was bang dat de kinderen (haar fans) haar allemaal voor gek zouden verklaren en ze wilde geen slecht voorbeeld zijn. Achteraf gezien denkt ze dat ze net zo goed meteen eerlijk had kunnen zijn, aangezien het natuurlijk wel voor de hand lag.

Kylie verteld eerlijk dat ze ook wel eens een beetje te ver is gegaan. Steeds als haar lippen weer een beetje filler erbij moesten hebben, wilde ze haar lippen net een beetje groter dan de vorige keer. Uiteindelijk ging ze te ver en heeft ze er ontzettend veel pijn van gehad.

Tegenwoordig laat Kylie haar lippen nog steeds opspuiten, maar niet zo vaak meer als vroeger. Ze verteld er nog wel even bij, dat ze absoluut geen plastisch chirurgische ingrepen heeft ondergaan.

En nu?

Tja, zo gaat dat. Nu het allemaal wat bekender is en ook steeds dichterbij komt, gaan wij ‘gewone’ stervelingen ook steeds vaker op zoek naar een kliniek in de buurt die voor een paar honderd Euro een lipvergroting uitvoert. Ook onze eigen BN’ers komen er steeds vaker voor uit dat zij niet vanzelf zulke mooie volle en vooral sensuele lippen hadden.  

En ach, er zijn aan die lipvergrotingsbehandelingen geen nare bijwerkingen verbonden en het is tijdelijk. Ik begrijp het best dat er mensen zijn die bij zichzelf denken: “Ik probeer het gewoon een keer. Het effect is toch tijdelijk. Als het me niet bevalt laat ik het gewoon nooit meer doen.”

Eén goede raad wil ik je nog wel meegeven. Kijk goed waar je eventueel je lippen laat vergroten. Het is één ding dat je denkt: ik kijk wel of het me bevalt, maar als je bij een prutser gaat, loop je wel een hele tijd voor gek.

 

Hoe denk jij over Lip fillers? Zou jij het overwegen? Ik hoor het graag!

Bekijk Zie meer

Laat je horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.