Webshop Review: Premium Hookah

Ik weet dat niet iedereen deze webshop leuk vind, maar ik denk voor de mensen die ooit hier wat willen bestellen denk ik dat een review wel op zijn plek is. Ik weet dat de jeugd van tegenwoordig ooit weleens aan een waterpijp of e-sigaret heeft gerookt. Niet iedereen natuurlijk! Maar ik denk als je dat misschien weer wilt gaan doen of van plan bent om te gaan doen: dan is deze webshop wel wat voor jou! Voor de mensen die geïnteresseerd zijn kijk vooral eventjes verder…

In andere landen is het heel normaal op waterpijp te roken, daar doen ze het zelfs dagelijks! Kun je je het voorstellen? Voor een waterpijp roker kan het uitkiezen van de juiste waterpijp. Ik weet nog dat ik mijn eerste waterpijp kocht, onwijs spannend! Wat gaan mensen wel niet denken? Want er is zoveel waaruit je kunt kiezen! Daarnaast zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een waterpijp, zoals land van herkomst, materiaal, hoogte, de mogelijkheid om meerdere slangen aan de waterpijp te bevestigen en de prijs.

Het Materiaal

Voor een goede waterpijp moet je koper echter wel regelmatig poetsen om het glanzend te houden. Er zijn echter verschillende soorten roestvrij staal op de markt, waarvan de kwaliteit zeer kan verschillen en er toch roest in de leidingen kan ontstaan. Authentieke traditionele waterpijpen bevatten de hoogste kwaliteit roestvrijstaal, waardoor roestvorming net als bij koper, vrijwel nooit zal ontstaan. Bij massaproductie waterpijpen wordt, als er dan wel van RVS gebruik gemaakt wordt, de goedkoopste variant gekozen om kosten te kunnen besparen. Na verloop van tijd zal een goedkope massaproductie waterpijp zowel van binnen als buiten gaan roesten.

 

Premium-Hookahs_kolen

 

De Prijs

Alles waar naar zijn geld, dat geldt ook voor een waterpijp. Er zijn diverse zeer goede kwaliteit waterpijpen op markt die veel naamsbekendheid hebben. Deze merken hebben hun sporen verdiend in de markt en zijn zeer populair bij de echte waterpijpliefhebbers. Deze waterpijpen roken aanzienlijk lekkerder dan de goedkope Chinese namaak waterpijpen, die je vaak her en der in tabakswinkels en avondwinkels kunt kopen. Bezuinig daarom niet door een onbekend merk aan te schaffen, want goedkoop betekend niet altijd dat het een goede is!

E-Hookah over zichzelf

Als exclusieve dealer vertegenwoordigen wij alleen de beste kwaliteit waterpijpen met grote, bekende merken zoals Khalil MamoonFaridaEL Nefes en MYA Saray. Met de traditionele waterpijp uit Egypte en Turkije, welke nog op puur ambachtelijke wijze met de hand wordt vervaardigd, proef je een duidelijk verschil ten opzichte van fabriekswaterpijpen. Als waterpijpspecialist richten wij ons speciaal op de fanatieke waterpijproker die meer wil dan een waterpijp voor standaard gebruik. En als grootstewaterpijpspeciaalzaak van de Benelux kunnen wij met onze fantastische waterpijp webwinkel absoluut in deze behoefte voorzien!

Hebben jullie ooit waterpijp gerookt?

 

* Dit artikel is in samenwerking gemaakt, zie: Disclaimer voor meer informatie.


Bekijk Zie meer

Laat uw mening horen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.