Zo loop je tijdens de winter er goed bij met deze muts!

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van een bedrijf dat net is gestart, maar… dit is niet zomaar een bedrijf Polywolves verkoopt en geproduceerd kleding dat uniek is. Alles ontwerpt Polywolves dan ook zelf, Dat niet alleen Polywolves creëert alleen kleding met ecologische fabrieken. Met deze winter beanie die ik heb gehad van Polywolves. Kom ik deze winter zeker goed en warm door! Vandaag test ik de deze muts goed uit, Ben je ook zo benieuwd? Lees dan eventjes verder…

Polywolves

Polywolves werkt met Graphics Designers, en dat vind ik nou zo leuk omdat ik er zelf ook een ben. Ik vind het leuk dat ze hun idee hebben omgezet in een kleding webshop. Ik vind het idee hartstikke leuk, niet alleen dat maar ook omdat hun kleding er top uitziet. Als je naar de webshop kijkt zie je een hele mooie lay-out dat spreekt mij aan, je ziet wel dat ze net zijn begonnen maar dat maakt voor mij niks uit. Zolang de kleding van goede kwaliteit is, hoor je hoor je mij niet. Benieuwd wat ik van de muts vond? Kijk dan eventjes verder..

 

img_5963 img_5975

 

Mijn mening

De muts is lekker warm, en het voelt lekker warm aan. Polywolves verkoopt Casual kleding en streetwear, iets wat mij heel erg aanspreekt. Ik hoop nog voor deze winter een lekkere warme muts nodig, dus het kan ook nog eens goed uit. Ik ben blij met deze muts geeft mij ook een andere uitstraling vooral heel stoer al zeg ik het zelf. Ook ben ik ervoor dat dit bedrijf 100% achter staat dat het ecologisch is, Ben blij dat nieuwe webshops hier aanhouden.

Ik vind het goed dat een nieuwe webshop zich ook aan regeltjes houdt. 100% achter de producten staat. Ik hou van unieke ontwerpen, en dat vindt ik van deze beanie ook. Polywolves heeft nog geen winkel maar wel webshop en die kun hier vinden. Van schilderijen tot petten polywolves verkoop het. Ik hou er van! Ik kom warm deze winter door dankzei Polywolves. Bedankt!

De Winter Beanie kun je hier bestellen voor 14,95,-


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.