Zo ziet mijn ‘huisje’ er uit tijdens kerst!

Nou heb ik laatst mijn eigen huisje laten zien, in normale sferen. Nu wordt het natuurlijk kerst maar het is voor mij een bijzondere: de eerste kerst in mijn eerste huisje. Ik vindt dat toch wel speciaal, iets om bij stil te staan. Hoe zag jou huis er bijvoorbeeld uit toen je er net woonde? Ik denk dat het toch wel een moment is dat mensen wel iets van herinneren. Ik probeer het natuurlijk in me eentje leuk en gezellig te maken, maar toch is het me eerste kerst. Benieuwd hoe mijn huis er uit ziet tijdens kerst? kijk dan vooral eventjes verder!

Thank god, we have Action! (haha)

Gelukkig heb je tegenwoordig de Action, en andere goedkope winkels waar ik in kan slaan. Om eerlijk te zijn begon ik al in Augustus met spulletjes op sparen, want laten we eerlijk zijn: ik had nog helemaal niks. Net zoals ik mijn eerste huisje kreeg, spaarde ik al een aardige tijd van te voren spulletjes op. Dit heb ik ook voor kerst gedaan, en daar ben ik echt blij mee want de spulletjes die ze nu verkopen zijn niet de dingen meer die ik nu heb. Ik ben blij, en dankbaar met wat ik heb!

Nu terug op mijn ‘huisje’ hieronder heb ik speciaal voor jullie foto’s gemaakt, hopelijk inspireert het jou ook. Veel kijkplezier!

 

img_6078
Ik koos voor een 180 cm kerstboom ik wilde eerst een grotere nemen. Maar hij past perfect, ik blij!
img_6080
Winterse sferen op de eettafel!
img_6082
Mijn ‘kerstdorpje’ nu moet ik eerlijk bekennen dat ik al 2 huizen had, derest heb ik bij de Action gehaald. Ik ben ook heel erg blij met de rendier, en de beren!
img_6083
De achterraam
img_6085
De schedel ook versierd haha!
img_6086
De Salontafel, ik ben zooooo blij met deze krans! Hij is van de tuincentrum, en past helemaal in mijn interieur. Blij!
img_6087
Ik heb een ‘zijraam’ waarin ik de kopere lantaarns heb gezet en 2 kerstboompjes die licht geven.
img_6091
Voor naast de TV
img_6095
Ik vindt het echt leuk, die 2 kerstmannen klimmen erop en eraf! Echt heel gaaf, ze komen van de Big Bazar.
img_6090
Het voorraam!
img_6099
De gang, ik wilde daar ook wat ‘leuks’ neerzetten!
img_6101
Dit zie je als je binnen komt, alleen vindt ik dit nog niet helemaal kerstachtig. Maar wel s’winters.

img_6100

img_6105
In de slaapkamer ook de ramen versiert!

img_6108

img_6109
Mijn beste vriendin ( die is overleden ), ook een plekje <3!
img_6110
Aan de voordeur gehangen :-)!
img_6103
Yay! Zelfs de balkon met ‘Partylichtjes’ versiert.

img_6084 img_6092 img_6094 img_6097
img_6096

De kerstboom

De ballen heb ik in een 86-delige set op Bol.com gekocht, samen met de piek en de boa’s. Ik vindt persoonlijk dat er gewoon boa’s in moeten en Bol.com had de meeste keus, en daar ben ik erg blij mee! Overigens heb ik nog wel extra ballen van de Action erin gedaan, een probleem is alleen dat de ballen van de Action kunnen kapotvallen en van Bol.com niet (ik heb het ervaren.. ben de helft verloren!) Oepsie..

 


 

Hoe ziet jou ‘huisje’ eruit? Ik hoor het graag in de reactie’s!

2 Reacties
  1. Mellanie zegt

    Hi Chanel, bedankt!

  2. Dee zegt

    Mooie kerstspullen uitgekozen! Ziet er erg gezellig uit xx

Reacties zijn gesloten.