Zo ziet mijn ‘douche’ eruit inclusief dé producten!

Mijn ‘huisje’ heb ik eigenlijk wel laten zien aan jullie, alleen.. ben ik de douche vergeten! Ik dacht er toen eigenlijk helemaal niet aan, maar ik wist dat ik er ooit nog een keer op terug zal komen. Vandaag dus.. als blogger zijnde krijg ik nogal wat producten. En geef ook de helft aan mijn ouders, alleen.. mijn douche staat werkelijk vol. Heel veel producten heb ik dubbel, en ze staan zelfs rondom het huis. Tja, toch wil ik graag mijn douche aan jullie laten zien! Benieuwd naar mijn ‘douche’? Kijk dan vooral eventjes verder..

De plek waar je je eventjes terugtrekt ochtends of s’avonds

Ik douche iedere dag wel, ik was zelfs mijn haar iedere dag.. ik weet het het is super slecht, maar ik ben het nou eenmaal als kinds af aan gewend. Heerlijk warm onder de douche, even nadenken over alles wat je hebt meegemaakt ik kan gewoon niet zonder.

Mijn douche is niet mooi maar simpel, het heeft alles wat ik in mijn eentje nodig heb. Ik vind hem best groot, ter vergelijking met mijn ouders douche die aan de overkant wonen.. Ik ben blij met wat ik heb!

  • Genoeg gepraat.. benieuwd naar mijn douche? Kijk dan vooral eventjes verder!

 

 

Keune Color Masker

Deze masker is werkelijk rijk en fantastisch qua textuur. Omdat ik mijn haar laatst ‘alweer‘ blond heb gemaakt, gebruik ik heel vaak maskers om mijn haar te laten herstellen (dat is echt nodig!). Dit masker heb ik de hele nacht ingehad, en s ochtends uitgespoeld.

Mijn haar was in de ochtend zo zacht, wat ik echt in tijden niet meer heb gehad. Als het niet zal werken had ik dit werkelijk ook verteld. Maar ik ben echt obsessed, ik ga hem vaker kopen!

 

 

The Body Shop Youth Liquid Peel

Deze liquid peeling heb ik laatst van mijn PR-bureau gekregen, om hem goed uit te testen heb ik hem langer getest dan dat ik ‘normaal’ doe. Ik heb hem zeker anderhalve week extra geprobeerd! Ik vind het niet erg, maar meestal werk ik snel.

Omdat ik hem langer heb getest dan normaal kon ik ook een betere impressie geven: Deze peeling is werkelijk fantastisch, hij is waterig en heeft ervoor gezorgd dat ik nu al 2 weken geen Acne meer heb gehad! Iets wat ik totaal niet had verwacht.. aanrader dus.

 

Mijn ‘douche’

Ik ben blij hoe mijn douche nu is, er zijn nog wel een aantal dingen die ik graag wil veranderen. Maar voor nu ben ik tevreden! Hebben jullie een tip voor mij voor alle producten die ik makkelijker uit kan stallen?

De 2 kastjes komen van de IKEA, de ophangsystemen voor de shampoo’s en handdoeken komen van de Action (Witte links, en Rechtsboven) en de Kruidvat (Handdoeken en rechtonder in Douche). Het witte kastje die je ziet als je binnenkomt komt van de Action. Sieradendoosje voor mijn Lipsticks komt van de Action, en de Make-up Orginizer óók.

 

Heb jij een kleine of grote douche? En heb jij nog een aantal tips voor mij om mijn douche ‘praktischer’ in de richten? Laat het me weten!


liefs, mellaah

  1. Engelina zegt

    Ik zelf heb een kleine douche waar het toilet ook meteen bij in zit. Mijn wasmachine staat er ook nog eens bij in. Zelf heb ik weinig ruimte om mijn beauty spullen kwijt te kunnen en daarom heb ik het meeste in mijn slaapkamer staan. Handig zo deze systemen van de Ikea die jij gebruikt. Helaas zou zelfs DAT niet bij mij passen.

    1. Mellanie zegt

      ook leuk! 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.