Laden...

3 zomerse drankjes van Lima met aparte smaakjes

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van mijn PR-bureau en zijn namelijk drie nieuwe flesjes met verrassende smaken op de markt.

Uiteraard mocht ik ze testen; en natuurlijk deed ik dit voor ze ik sla geen ene review over. Hiermee probeer ik jou ook te inspireren en misschien vind jij deze drankjes ook wel lekker. Zoals ik al zei het zijn verfrissende smaken; smaken die je niet vaak ziet. En vandaag geef ik mijn mening.

Lima Green T’e

Toen ik de drinks van Lima opgestuurd moet ik eerlijk bekennen dat ik het merk nooit eerder heb gezien. Geen probleem, want zo kom ik steeds meer lekkere smaken tegen.. Ik vind het heerlijk om tijdens de zomer een koude drink op te drinken. Zo kan ik de hele zomer Ice Tea drinken met bijvoorbeeld ijsklontjes Lima heeft mij drie verschillende smaken opgestuurd: Grenade Appel, Gember, en Vlierbloesem. Om eerlijk te zijn stond ik niet echt te popelen toen ik deze namen hoorde, benieuwd of ik nog steeds er zo over denk? Hieronder ging ik de test aan:

Granaatappel & Goji

Ik begon naar mijn mening de lekkerste smaak van alle drie: Granaatappel & Goji. Ik drink weleens vaker drinks met Granaatappel erin en ik moet zeggen dat ik deze smaak zoet met heel erg lekker vind. Ja, ik ben overtuigd deze smaak is erg lekker! Ik dronk deze drink bij mijn eten en het is voor mij overal wel mee te combineren, bijvoorbeeld bij een warme zomeravond. Heerlijk!

Gember & Cardamome

Ik drink normaal altijd wel gemberthee, dit vind ik erg lekker en het is natuurlijk erg goed voor je maag (en als je wagenziek bent, net zoals mij!). Ik moet zeggen dat ik eigenlijk best teleurgesteld ben maar ik mag natuurlijk ook niet klagen. De gembersmaak valt erg tegen, maar misschien komt dit ook omdat ik altijd verse gemberthee maak (dan is het altijd wat sterker). Ik denk als ze een smaak maakte met Gember met bijvoorbeeld Honing was ik meer overtuigd. Ik vind het jammer! Maar alsnog het smaakt niet heel vies.

Vlierbloesem & Acerola

En nu de laatste smaak: Vlierbloesem & Acerola. Toen ik deze naam hoorde was ik eigenlijk niet echt overtuigd, zal dit wel lekker zijn? Alsnog vind ik deze smaak niet vies, maar ik vind het ook niet geweldig. Ik vond de Granaatappel smaak de lekkerste van alle drie, en deze vond ik ook tegenvallen: Vlierbloesem & Acerola smaak. Maar ik denk ook dat ik er heel erg aan moet wennen, maar het is gewoon niet mijn ding. Misschien vind jij het wel erg lekker, dat kan!

De smaakjes zijn heel apart, maar zelf vind ik ze niet alle drie lekker de Granaatappel vind ik persoonlijk de lekkerste van alle drie. En dat ben ik echt heel eerlijk, ik vind het jammer.. ik heb namelijk mezelf heel erg verheugd op nieuwe heerlijke smaken. Helaas mocht dat niet zo zijn.. misschien vind jijzelf wel de smaakjes lekker. De gember variant vind ik persoonlijk niet echt naar gember smaken, terwijl ik wel echt hou van gemberthee! Ik denk ook dat het komt omdat er ook nog een ander smaakje aan toe is gevoegd. Jammer! Maar alsnog hoop ik dat je dit een leuke review vond..

Green t’e Lima 330ml / Link / Adviesprijs: € 2,20

Houden jullie van gezondheidsdrankjes? En kende je Lima al?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

juli 18, 2016
0

Ik geloof niet dat ik ze zelf zou kopen maar ik hou ook niet van dit soort drankjes.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: