Laden...

3x lipsticks van Born Pretty Store

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandaag heb ik weer een beauty artikel voor jullie. Ik hou van Make-up, Lipsticks, Etc.. daarom test ik voor jullie deze Lipsticks van Born Pretty Store. Ik heb al een keer eerder iets gerieviewd van Born Pretty Store een lipstick daarover was ik erg te spreken. Daarom was ik erg benieuwd naar dit nieuwe pakketje. Benieuwd naar het pakketje? Kijk snel verder!

Vandaag heb ik een hele leuke webshop ontdekt Born Pretty Store. Laatst schreef ik welke mijn favorieten Beauty Webshops waren, vandaag heb ik een nieuwe ontdekt! Born Pretty Store heeft alles wat een vrouw blij kan maken: Make-up! Ik ontving deze lipstick van Born Pretty Store. Jullie weten dat ik gek ben op Lipsticks vandaar koos ik deze vel roze gelly lipstick. Het is een hele gekke substantie want als je de lipsticks opdoet voelt het onwijs zacht aan wat ik nog nooit heb gehad met een lipsticks.

Ik kreeg 3 lipsticks opgestuurd: Een Peachy kleur Kleur 108, een Kerstachtige Rode kleur Kleur 109, en een Donkerpaarse kleur kleur: 16.

De eerste kleur: 108, Ik vindt het een hele mooie Peachy kleur. Me lippen zijn heel erg aan het vervellen denk dat het het weer is! Ik vindt deze peachy kleur erg mooi en je kunt hem ook met alles combineren. Link

Kleur 109, een classic rode kleur. Ik hou hiervan! Deze kon natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie. Bovendien wordt het al weer snel kerst dus deze kleur komt weer goed van pas. De lipsticks zijn onwijs romig van textuur. Link

Deze Paarse kleur nummer 16, vindt ik persoonlijk erg mooi. Meeste mensen houden hier niet van maar ik vindt deze kleur erg mooi. Ik hou van donkere kleuren. Deze lipstick is een ander soort dan de lipsticks die ik hierboven heb gerieviewd. De lipstick is net zoals de andere lipsticks erg romig van Textuur en voelt onwijs zacht aan. Link

Ik koos een lipstick die waterproof is. Ik ben echt superblij met de lipkleur. De prijs van de lipkleur was ongeveer $ 1,99 dollar ook niet heel duur dus. De lipstick zal ik zeker vaker dragen het is echt een lipkleur waar ik voor gevallen ben. Dit artikel heb ik in samenwerking met Born Pretty Store gemaakt, alle informatie die hierin voorkomt zijn mijn eigen meningen. Klik hier om naar de webshop van Born Pretty Store te gaan.

Kortingcode

Ik heb speciaal voor jullie een kortingscode kunnen regelen! daarmee krijgen jullie 10% korting op jullie volgende aankoop.

MEFH10

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.