5 musthave items voor als je op reis gaat

De vakantieperiode breekt weer aan: sommige gaan op reis, of plannen een dagje uit. Dit kan in Nederland zelf zijn of in het buitenland. Nou vind ik het zelf altijd een beetje en struggle, om een aantal items uit te zoeken die ik graag mee wil nemen. Daarom leek het mij goed om vandaag items te bespreken die een must zijn om meenemen naar een vakantie. Niks is zo fijn om deze items mee te nemen, dus kijk je mee?

-dit artikel bevat gesponsorde links, zie: disclaimer.

Persoonlijk

Als ik op reis ga dan neem ik eigenlijk altijd niet heel veel mee. Het klinkt misschien gek maar ik ben dan zo’n typ die het liefste nieuwe kleding koopt op mijn vakantieadres als het uiteraard naar een zonnig land is. Ik vind het fijn om iets nieuws te kopen en te dragen: dan krijg ik persoonlijk echt zo’n vakantiegevoel. Nou heb ik zelf nogal last van smetvrees, maar weet dit nog wel onder controle te houden. Voor degene die net zoals mij liever op een schone kussen of laken liggen kun je beter je eigen kussenhoes meenemen. Dat soort tips heb ik op een rijtje voor je gezet:

Regenponcho

Nou is niet ieder vakantieland een zonnig land. En is een regenponcho echt een must als je in eigen land op vakantie gaat, nou heb je tegenwoordig verschillende soorten regenponcho’s dus je hoeft er echt niet raar erbij te lopen: juist het tegenovergestelde. Het is echt niet stom als je in eigen land op vakantie gaat néé Nederland heeft ook heel veel te bieden. Zo wil ik zelf nog weleens naar Texel gaan: lijkt me erg fijn en bovendien mag mijn hondje Lucca dan ook mee. Een regenponcho kan dus geen kwaad om mee te nemen: vooral als je niet op het weer kan vertrouwen. Dit geldt overigens ook voor andere landen: bijvoorbeeld als je een stedentrip gaat maken, handig dus!

Een goed boek

Nou neem ik mijn E-reader tegenwoordig mee op vakantie maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor een goed boek gaan. Kun je moeilijk in slaap vallen? Dan is een goed boek dé oplossing.

Comfortabel in het vliegtuig

Vliegtuigkleding: is voor mij dé oplossing voor als ik gestrest ben. Ik doe dan altijd een luchtige broek aan en een makkelijke T-Shirt. Het hoeft niet te overdreven te zijn, het gaat erom dat je het heen en terug kan dragen.

Naast kleding: zorg soms ook voor een kussen voor in het vliegtuig, als je deze kussens kent snap je wat ik bedoel. Maak het je dus zo makkelijk mogelijk.

Universele oplader

Nou kun je natuurlijk niet overal je telefoon opladen: een universele oplader is dus echt een must om mee te nemen op reis. Tegenwoordig heb je bijna in ieder hotel wel Wi-Fi dus wil je niet dat je telefoon leeg raakt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je op reis alleen maar met je telefoon zit, dat zal jammer zijn maar tegenwoordig kun je gewoon niet meer zonder. Toch?

Waar krijg jij zo’n vakantiegevoel van?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.