Laden...

#7dagenchallenge samen met Clinique

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik mocht namelijk de test aangaan samen met hun.

Iedere ochtend en avond was ik mijn gezicht, niks bijzonders en normaal sta ik hier ook niet zo bij stil! Toen ik vandeweek ziek was kreeg ik dus een pakket met een heleboel sinaasappels met Powder Cleaners met daarbij een Vitamine C booster die je huid hoort op te peppen. Raakte ik vrijwel direct benieuwd.

Als ik leuke perspakketjes krijg, wordt ik in principe al direct blij.

Ik kan het niet goed uitleggen: het ziet er gewoon leuk uit en dan krijg je al direct veel meer zin o het uit te proberen. Fijn! Een goed begin is namelijk het halve werk 😉 Althans zo denk ik er persoonlijk over.

Mijn huid zag er na 7 dagen veel beter uit, en dat kun je ook wel zien. Iedere keer als ik mijn huid reinigde met de Powder Cleaners en daarna verzorgde met de Daily Vitamine C crème voelde ik direct dat ‘wakkere’ gevoel op mijn gezicht. Gewoon fijn! Ik had nog wel last van Acne, maar daar is dit product ook niet voor bedoelt. Het is wel stukken minder geworden.

De producten werken fijn, en ik had ook niet anders verwacht van Clinique. De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor € 28,- voor een kuur van 7 dagen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg