Laden...

aan de slag met lekkere recepten met Puur Pascale 2

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik review graag boeken: vooral met recepten erin ik raak dan serieus geïnspireerd en ga er dan mee aan de slag.

Laatst kreeg ik een mailtje van mijn PR-bureau of ik een boek van Puur Pascale uit wilde proberen. Nou heb ik het eerste deel vaker voorbij zien komen, waardoor ik het boek eigenlijk al wilde hebben. Nou heeft Pascale Naessens een tweede deel uitgebracht en die neem ik graag met jullie door.

Pascale Naessens heeft na een groot succes een deel twee uitgebracht van Puur Pascale. In deel twee staan er 80 recepten waarvan alles met natuurlijke en onbewerkte voedsel is gemaakt. Het is dus ook nog eens lekker en toch gezond.

Pascale nam in dit kookboek extra aandacht voor paddenstoelen, wortelen, knolselderij, spinazie, en broccoli die je dan ook in de gerechten terug ziet.

Als lifestyle liefhebster merk ik dat dit echt een lifestyle kookboek is, waar je je dagelijkse maal in terug kunt vinden. Het is geen dieet boek of met alleen maar gezonde recepten. Nee deze recepten kun je makkelijk als diner maken en het is ook nog eens lekker.

Toen ik dit kookboek van Pascale opgestuurd kreeg merkte ik direct dat het boek groter was dan verwacht en je merkt direct dat er veel aandacht aan is besteed.

Kookboeken staan niet alleen leuk in de keuken, maar ik doe er dan ook werkelijk wat mee. Het is dus echt een kwaliteit kookboek waar je alles in terug kunt vinden. Zo ook heerlijke chocolade truffels, waar mijn ogen meer naar uitkeken.. (oeps!) maar ik kan eerlijk bekennen dat het gewoon lekkere recepten zijn.

Van ontbijt, lunch tot diner alles is in dit boek terug te vinden. En daarom ook een aanrader voor in je keuken te hebben. Zo krijg je ook nog eens extra creativiteit in de keuken, een fijne keukenhulp dus als je nieuwe receptjes wilt ontdekken.

Zelf ben ik niet echt een held in de keuken. Ik kan koken maar dan meer de Hollandse gerechten, pasta’s vind ik erg lekker en Sushi en Pizza.

Zelf kon ik dus nog wel een keukenhulpje gebruiken. Zelf wilde ik altijd al nieuwe recepten ontdekken: want wat je niet kent, kun je ook niet maken. Ik vind het persoonlijk fijn dat alles stap voor stap in dit kookboek is uitgelegd.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg